Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elvagyok keseredve. Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Jarok egy fiuval,akinek facebookon elmondtam a kedvenc kajam nevet.Feltortek a barati a facebookjat es mind azzal az etel nevevel idegesitenek.Ez szerintem megalazo.Hogyan reagaljam le,amikor elmegyek a folyoson es ezzel idegesitenek?2012. jan. 16. 14:06
1/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? 11?
Kezeld felnőttként a témát!
2/10 A kérdező kommentje:
14/L
2012. jan. 16. 14:09
3/10 Macs1209 válasza:
Kell facebookon ilyenről dumálni...
Inkább hivna fel, vagy találkoznátok, és úgy beszélgetnétek...
Ez már szívás, nem tudsz mit tenni, max nyelni a békát.
Amúgy mi az a kaja ?
4/10 anonim válasza:
viccelődj te is vele ha úgy látják hogy nem izgat a dolog abba hagyják a gyerekek így működnek
5/10 anonim válasza:
Most mi olyan különleges egy kaja nevében..? A "barátai" iszonyú gyerekesek, remélem a pasid nem az.
6/10 Smatee válasza:
tényleg mi az a kaja ? engem is érdekel :)
7/10 anonim válasza:
mi az a kaja?ez engem is érdekel.
8/10 A kérdező kommentje:
Brokkolileves
2012. jan. 16. 16:50
9/10 anonim válasza:
és ebben mi olyan cinkes?valami lunyás püré,vagy valami ilyesmi perverz dologra gondoltambár én még ezért se basztatnálak.mondjuk egy kicsit idősebb vagyok,de azért nem ennyivel.14 évesen is volt annyi eszem,hogy........áhhh
10/10 Macs1209 válasza:
Nekem meg a sült krumpli... Aztán ha próbáltak volna
vele b@szogatni, csak mondtam, hogy jah, azé kedvenc,
mert ehetek... te meg még nem is láttál olyat.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!