Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora baj, miért változik meg minden, amikor a nő szül egy gyereket? Mármint a férfi számára, miért undorodik tőle?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:40
1 2
 1/12 omba ***** válasza:

én nem undorodtam, se a terhesség alatt, se szülés közben, se utána.

azóta... de az már más dolog.

2013. jan. 3. 12:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Többnyire inkább kissé irigyelni fogja a picit, mert fontosabb lett nála, undorról nincs szó.
2013. jan. 3. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon félreérthetö amit irtál. Ki undorodik, kitöl? Mi változik meg? Pontositsd.
2013. jan. 3. 12:50
 4/12 A kérdező kommentje:
sok mindent olvasok itt az oldalon. egyszer azt mondják a férfiak, h kell a gyerek, de amikor meg ott van, akkor már fujj-olják a nő alakját, rohannak a k.rvákhoz, stb..
2013. jan. 3. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
A nőből anya állat lesz a szexgépből...
2013. jan. 3. 12:53
 6/12 omba ***** válasza:
sokféle pasi van, azért a sokféle vélemény.... :)
2013. jan. 3. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:

két gyerekünk van, és nem tudom honnan vetted ezt a butaságot

32F

2013. jan. 3. 12:58
 8/12 A kérdező kommentje:
rossz helyen olvasgatok, azt hiszem.. gyk, meg különböző fórumok..
2013. jan. 3. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne olvasgass, hanem nézz szét az életben magad körül
2013. jan. 3. 13:04
 10/12 A kérdező kommentje:
itt is eléggé elhíztak azok, akik a középsuli után férjhezmentek, vki szült, stb.. a többségük elvált mostanra, nem mindegyik hagyta el magát, de ahogy elnéztem h nem csinálnak semmit, othton ülnek, hétvégén is.. hát.. az eléggé lelombozó volt..:(
2013. jan. 3. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!