Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz körökben mozgok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz körökben mozgok, vagy tényleg ennyivel több férfi van mint nő?

Figyelt kérdés

Szórakozohelyeken, de szimplán utcán is...:/

a minap pl délután sétáltam a főutcán (egy közepes városban lakom) és rengeteg férfit láttam....alig alig lányt, pl sulis korúakat is, és kb ha volt 2 csaj, akkor egy 10 fős fiubanda követte...

De szórakozohelyeken sem jobb a helyzet:

sokkal több a pasi mindig, és ha vna pár helyes lány, akkor mindjárt 20 na veszik őket körbe...:/

nemértem miért van ez...ennyire felborult a nemek egyensúlya? vagy csak mindne lány otthon ül??? :(

2013. jan. 3. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

helike:

Akkor nézd meg a kívánt célcsoportot itt:

[link]

Mindenhol egyértlmű a difi.

2013. jan. 4. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja bocs, az ábrán a sötéteb sávok mutatják a difit, tehát a fiataloknál tényleg a férfiak vannak kevesebben. Vicces.
2013. jan. 4. 13:04
 13/17 A kérdező kommentje:

igen. ezt modntam. a korosztályomban kb 25 ezerrel több a fiú, mint a lány...ami aztjelnti, hogy 10 pasiból 1 nek egyszerűen nem jut lány a természet szerint sem.

és akkor még nem számoltunk ugye a leszbi csajokkal, nameg a "életem szerelme 15 évesen elhagyott és nekem többé nemkell senki" tipusuakkal sem.

szóval ez az arány, ha kilőjjük a nagyon izléstelen csunya pasikat, meg esetleg a melegeket, akkor ottartunk, hogy nagyátlagba 8 pasira jut 6 nő...szal az arány mgroszabb a boncolgatással csak..:/

2013. jan. 4. 13:11
 14/17 anonim ***** válasza:
35-39 alatt mindenhol a nők vannak kevesebben. 40-44-től felfelé pedig a férfiak vannak kevesebben.
2013. jan. 4. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:

A leszbi csaj nem lényeg, mert a búzák által kiegyenlítődik.

Viszont amiről nem beszéltél, azok a hivatásos nénik. Sokkal többen vannak, mint a hivatásos bácsik, ez viszont eléggé megnehezítik a párválasztás matematikai esélyeit.

2013. jan. 4. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
2013. jan. 4. 15:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Én odaköltözöm, ahol az első lakik.
2013. júl. 8. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!