Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ennyire rossz lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ennyire rossz lennék?

Figyelt kérdés
162 cm magasságú, világos barna hajú, zöldes barna szemű szemüveges,középtermetű lány vagyok. Elég sokszor bizonytalankodom, de őszinte vagyok, és egyenes. Szeretem ha szeretnek, és ha én is szerethetek valakit. Ma szakította meg velem a kapcsolatot a barátom, mert veszekedtem vele sokat, de én csak azt mondtam ki, ami nem tetszett nekem, és sosem volt semmi olyan szándékom, hogy őt megbántsam. Pedig én senkivel nem veszek össze sosem, mindenkivel jó kapcsolatban vagyok, és nem szeretem, ha utálnak.:(
2013. jan. 6. 20:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy elmondtad-e neki a problémád, vagy a fejéhez vágtad. A tálalás sokat számít.
2013. jan. 6. 20:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Ha ideges vagyok, tény és való, hogy furán fogalmazok.
2013. jan. 6. 20:58
 3/18 anonim válasza:
na hát gyere legyél az én barátnőm :P és is pont azt szeretném amit te
2013. jan. 6. 20:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre. Hány éves vagy?
2013. jan. 6. 21:00
 5/18 anonim ***** válasza:
az én barátnőm is olyan, mint te. de amikor arról van szó, hogy a hibáimat kell sorolni, legszívesebben bezárnám egy sötét szobába két napra. szóval gondolkozz el
2013. jan. 6. 21:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát nálunk úgy volt, hogy én voltam a hibás mindenért.:/
2013. jan. 6. 21:01
 7/18 anonim ***** válasza:

"162 cm magasságú, világos barna hajú, zöldes barna szemű szemüveges,középtermetű lány vagyok. "

Ezek ilyen marha releváns információk. Ennyi alapján nem lehet túl sok eszed, tán az a probléma.

2013. jan. 6. 21:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Lehet.
2013. jan. 6. 21:03
 9/18 anonim ***** válasza:

Azt nemtudom, hogy mennyire vagy rossz, ha kifejtenéd miért veszekedtetek, hogy min és hány éves létetekre akkor többet tudnénk mondani.

18/F

2013. jan. 6. 21:06
 10/18 A kérdező kommentje:
Olyanokon veszekedtünk mint pl h írt olyanokat a haverjával hogy én elveszem a pénzét mert drága idáig az út, meg hogy mit nem adna ha azt a csajt megdughatná meg stb, vagy pl nagyon apróságokon pl hogy nem akar hozzánk átjönni meg egyebek.. én 16 vagyok ő 19.
2013. jan. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!