Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket hogy érint, amikor megbámulnak a férfiak az utcán?
kérdés ki bámul meg .....
ha egy csöves az nem esik jól
de ha főnököm fia aki egy jóképű pasi akkor az nagyon jól :-)
no meg nem mindegy h bámul ....
Ha munkások/csövesek/romák/nagyapám korúak, az egyenesen felbosszant és általában vagy elfordítom a fejemet, vagy beszólok, hogy mit nézel, te idióta.
Ha egy ápolt, normális, ám átlagos férfi, akkor jól esik.
Ha egy nekem is tetsző ember, akkor elmosolyodom és jó kedvem lesz, vagy erősen bánom, hogy nem lehet több, mint pár másodpercnyi "szerelem".
Legutóbb a 4-es 6-oson történt, hogy mentem haza este, alig voltak már rajta, a megállóban egy sportolónak tűnő jóképű srác feltűnően nézett. Oda szállt fel, ahova én, beálltam az ajtóhoz, ő beállt szemben velem és úgy kapaszkodott, hogy 10 centire volt tőlem, pedig volt bőven hely. Így néztük egymást egy megállón keresztül, amikor is le kellett szállnom. Leszállásnál hátranéztem, ő mosolygott, én pedig átkoztam az eget, hogy a mai fiúk ennyire nyámnyilák.
Ilyenkor könnyű szövegelni, de honnan kellene tudnia, hogy te mit gondolsz valójában? Sok egopi...a van, akik imádják ezzel szivatni a fiúkat. Mármint kacérkodás, azután visszavonulás és gúnyosan: "Te tényleg azt hitted, hogy tetszenél nekem?"
Amúgy meg egyenjogúság van, nyugodtan nyithatnál felé te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!