Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket hogy érint, amikor megbámulnak a férfiak az utcán?
Figyelt kérdés
Akár öreg,akár fiatal.Örültök neki,vagy nagyon rossz érzéseket vált ki belőletek?2012. okt. 11. 14:33
11/16 anonim válasza:
Szia!
Ha perverz módon bámulnak az zavar és elkeserít milyen ostoba, bunkó emberek vannak. Ha viszont jól szituáltak néznek meg mindenképpem büszekséggel önt el, hogy valamit jól csinálok és önbizalmat ad. Mindenesetr én már inkább elkapott a tekintetem mert még ilyen szinten sem "csalnám" meg a barátomat!:)
20/L
12/16 anonim válasza:
De aranyos még így sem "csalnád meg" a barátod!:D ez nagyon cuki!:D (bár ezzel én is így vagyok) :D
13/16 anonim válasza:
Most egy kicsit gonosz leszek. Az így sem csalná meg a barátját lehet, hogy inkább azért történik, mert attól fél, hogy túl erős lenne a kísértés. A helyzet engem egy picit emlékeztet arra, amikor a fogyózó elé lerakják a kedvenc ételét az asztalra (ami hízlal9, ő pedig kidobja az ablakon, hogy eleve lehetetlenné tegye a bajt. :)
14/16 anonim válasza:
:D:D:D ez jó válasz!:D bár én nem így értettem!:D én arra gondolok,hogy én például észreveszem,hogyha megnéznek,de valahogy nem érdekel!:) még annyira sem,hogy visszanézzek!:D
tehát arra célzok,hogy meg sem fordul a fejemben,hogy másra gondoljak ez esetben nézzek!:)
15/16 anonim válasza:
Nem igazán örülök neki, sokszor eléggé zavarba jövök, legtöbbször úgy megyek el mellettük, mintha nem is láttam volna, főleg, ha beszólogatós munkások. :)
18L
16/16 anonim válasza:
bevallom hogy jólesik akárki mondja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!