Engem pont annyira mint előtte....viszont férjem párszor megjegyezte,hogy gyerekkel nagyon lehet csajozni mert mióta megvan a kislányunk és kimozdul vele csak úgy szaladgálnak oda vigyorogva a nők.
2011. nov. 28. 17:41
2/13 anonim válasza:
Igen.De szerintem azért mert a fiam szépen fel van öltöztetve,én meg állandóan csapzott vagyok.Soha nincs időm magamra.
2011. nov. 28. 17:46
3/13 anonim válasza:
Második vagyok.
Az elsönek teljesen igaza van.
A párom is mondta már ezt:-)
2011. nov. 28. 17:47
4/13 anonim válasza:
Nem, de itt nem is nagyon vannak férfiak.
Miért bámulnának meg jobban? A férfiakat nem nagyon hatják meg az idegen kisbabák. Viszont az lehet, hogy férfit kisbabával jobban megszólítanak a nők.
2011. nov. 28. 18:04
5/13 anonim válasza:
Múltkor jött egy kisebb vihar, a babakocsival siettem haza, egy férfi kérdezte, hogy benne vagyok e, hát én elég furcsán visszakérdeztem, hogy mibe. Persze kiderült, hogy azt kérdezte, hogy rendbe vagyok e, hogy rendben hazaérek e.Lehet csak a kisgyerek miatt néznek, nálunk, mindig a férfiak mosolyognak a picimre és ők jönnek dicsérni.
2011. nov. 28. 18:14
6/13 anonim válasza:
Hát engem nem bámulnak jobban.Pedig nem nézek ki rosszabbul. Miért bámulnának egy kisgyerekes nőt a férfiak? A legtöbb ffi számára az a nő nem létezik akit babakocsival vagy kisgyerekkel lát.
2011. nov. 28. 18:27
7/13 anonim válasza:
De igen pedig nem vagyok egy szépség, de ha már megyünk valahova akkor azért összerántom magam. Szerintem inkább a baba miatt néznek meg és ilyenkor nem kifejezetten a szépséget értékelik, hanem a harmóniát, azt ha összeszedetten nézel ki a baba mellett is, és hát az anyukákról sokszor sugárzik a boldogság, és a büszkeség.
A férjem viszont nagyon jól tartja magát, mindenki elájul ha elmondja hogy két gyerekes apuka, múltkor a melóhelyén egy új kolléga azt gondolta róla, hogy egyetemista gyakornok:)
2011. nov. 28. 21:09
8/13 anonim válasza:
Engem igen, de ez valószínüleg azért van, mert koromhoz képest (27) szerintem sokkal fiatalabbnak nézek ki és gondolom furán mutatok a babakocsit tolva. Illetve-mások szerint is-nagyon szép kislányom van, gyönyörű rikító kék szemekkel és biztos néznek, hogy kire hasonlíthat ez a gyerek, mert az anyjára tuti nem. :)
2011. nov. 28. 21:51
9/13 anonim válasza:
18.27-tel abszolút egyetértek.Utánam forogtak a férfiak,sokszor oda is jöttek,mióta gyerekeim vannak,azóta nem tapasztaltam ilyet.Igaz,h azelőtt én is jobban ráértem nézelődni,most meg azt sem tudom hogyan tartsam kordában a gyerekeimet,nemhogy még észrevegyem h ki néz,meg ki nem:D
2011. nov. 28. 21:53
10/13 anonim válasza:
kb ugyanannyira, mint eddig, de csak akkor jönnek oda, ha nincs velem a fiam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!