3 év körüli teljesen szobatiszta gyereketek hányszor pisil éjszaka?
Én gyerekem 2-szer, pedig nem iszik éjjel. Még csak 1 hónapja ágytiszta. Előbb-utóbb a 2 pisiből 1 pisi lesz, ahogy megtanulja jobban tartani?
És a ti gyereketek szól, hogy pisilni kell, vagy maga intézi el éjszaka?
Köszönöm a válaszokat.
első vagyok
hát igen nálunk reggelre már nagyon kell neki, és rengeteget pisil.
sokat iszik mielőtt elalszik?
Attól függ, lány vagy fiú?
Ha lány akkor kb 5 éves korára erősődik meg a záróizma, hogy tartani tudja a pisit reggelig, illetve áll le a veséje vagy lassul le a veséje. Ezért kérdezik az 5 éves státuszon, hogy ágytiszta e a gyerek.
Ha fiú, urológus szerint teljesen normális ha elhúzódik 9 éves koráig a záróizmok fejlődése.
Egyébként ez teljesen így van, mert én angyon sokat kínlódtam a nagyfiammal, ő sokszor be is pisilt, ha épp annyira elaludt, hogy nem volt ereje kimenni a vécére, eleinte kétszer-háromszor is kiment, majdcsak egyszer, mostanában gyakorlatilag, ha nincs külső körülmény nem kel fel pisilni éjjel.
A kicsi másfél év alatt egy kezemen megtudom számolni hányszor kelt fel pisilni.
És egyébként a nagy, ha nagyon hasmenése van, akkor rá 3 évesen pelenkát kellett adni az első délután, mert bement. a kicsi a víz állagú kakit is simán tartja, akár éjjel is.
Kislány.
Nem várom el tőle, hogy egyáltalán ne pisiljen éjjel, mivel egyszer én is kijárok, és én jóval több ideje vagyok ágytiszta :)
Köszönöm a választ!
kisfiam 3 éves, 2 évesen lett nappalra és 2,5 évesen éjjelre is szobatiszta.
Este lefekvés előtt iszik 2 dl kakaót, utána pisilünk, és vagy felkel 1-2 körül pisilni egyszer, vagy nem.
Ha nem, akkor reggel az az első, ha volt kint, akkor csak felkelés után 1 órával pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!