Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyereketek is lätott mär...

A ti gyereketek is lätott mär fekete "bäcsit" az ägynäl?

Figyelt kérdés

a fiam 2 éves, és egyszer kiabält az ägy felé nem félve csak hangosan. amikor megkérdeztem hogy ezt miért csinälta azt mondta, hogy a fekete bäcsinak. ezen meglepödtem, mert gyereknek ugy 5 éves lehettem én is lättam az ägyam mellet egy fekete alakot. amikor pär napra rä a férjemmel beszélgettem erröl, a gyerek meghallotta és izgatottan azt kérdezte, hogy hol a fekete bäcsi? és még azt mondta, hogy mindig ott van az ägynäl.

van valaki, akinél történt ilyen? szerintetek tényleg lät valamit? én lättam gyereknek azt tudom, de hogy mi volt az azt nem tudom. és atota sem fordult elö ilyen.

2011. nov. 9. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem kellett volna elolvasnom, mert még 2,5 óra múlva fog hazajönni a párom. Addigra szívrohamot kapok a rémülettől.

Én sosem láttam fekete bácsit, csak rettegtem tv-ben látott lényektől. Más gyerek a környezetemben is hasonló, mint én voltam.

2011. nov. 9. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A lányom meg egyszer egy piros nénit látott a sarokban, és sikított, merthogy a néni bántani akarja őt...egyedül voltam otthon, és majdnem szívrohamot kaptam én is.
2011. nov. 9. 18:20
 3/14 anonim ***** válasza:
o jaj hát nekem meg 4 éves a lányom sosem volt még ilyen.de hallottam már hogy a gyerekek bizonyos korukig láthatnak dolgokat amiket mi már nem látunk ők viszont igen.és van hogy beszélgetnek is velül de ezek az alakok vagy szellemek lehetnek jók és rosszak is:(.
2011. nov. 9. 18:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szürke oroszlán lakik a konyhába.
2011. nov. 9. 19:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem anyukam meselte h en valoszinuleg az elozo eletemre emlekeztem mert mindig azt kerdeztem hol van a masik anyukam meg a tobbi teso es mikor megyunk oda? es mikor anya faggatott elmondtam neki h sok tesom van ott es egy hegy tetejen lakunk nagyon messze es oda kocsival nem lehet felmenni.
2011. nov. 9. 19:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szent ég, hogy ezt miért kellett nekem elolvasni?! A férjem éjszakára megy dolgozni, és egyébként is parázós vagyok:S

Egyébként az én kisfiam rendszerint űrhajót lát éjjel az ablakban, a frász tör ki tőle.

És amikor kisebb volt többször előfordult, hogy felült az ágyban, és mondta, hogy néni vagy bácsi. Akkor is jól beijedtem mindig:S

Egy természetgyógyász ismerősöm azt mondta, hogy valószínűleg aurákat, azok foszlányait látják a gyerekek, és a legritkább esetben ittragadt lelkeket. Mondjuk ez engem nem vigasztal különösebben...:S

Egyébként normális, értelmes embernek tartom magam, de ezektől a dolgoktól teljesen kiakadok:S

2011. nov. 9. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a tesómékkal közös telken lakunk két külön házban. előttünk egy idős pár lakott itt de már elég rég meghaltak. Tesóm fia mindig egy öreg bácsit látott az enyém meg egy öreg nénit. Mindig integetett neki azt mondta ő is integet. Ez kb 2 éves kora körül volt, már 5 éves de néha ha eszembe jut kiráz a hideg rendesen
2011. nov. 9. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van. Esténként rendszeresen közlöm vele, hogy a kislányom már aludni szeretne, ne ijesztgesse és menjen el. Egyáltalán nem tartom hüly.eségnek, a férjem szerint én is bolond vagyok mint a lányom. :)

De akiktől vettük a lakást a férj a lakásban halt meg...szóval nem lehetetlen, hogy itt maradt. Majd valahogy át kéne küldenem a felesége után a másik lakásba, hogy a kislányom hagyja békén, mert fél tőle.

Én nagyon kötődtem a nagymamámhoz és amikor meghalt akkor rendszeresen láttam Őt. Aztán egy idő után már nem.

2011. nov. 9. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

fúúú, de durva, kislányom még csak másfél éves ő valamelyik este felébredt és pingvinekről mondott valamit, bár kétlem, hogy pingvinek itt ragadt lelkét látta volna. Inkább csak álmodott...

de ezek nagyon durvák, remélem nálunk nem lesz ilyen, egyébként én is hallottam, hogy a gyerekek több mindent látnak mint mi, mert van valami 3. szemük :O

2011. nov. 9. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem csak élénk a fantáziájuk, vagy összekeverik a valóságot az álommal. Nem kell komolyan venni. Már úgy értem, hogyha persze megijed, akkor meg kell vigasztalni, de nem már, hogy felnőtt emberek ezért parázzanak éjjel!

Nálunk beteg volt a nagyi (sajnos azóta már meg is halt.) A 3 éves lányom egyszer csak bejelentette, hogy látja a nagymamát az ajtóban. A férjem annyira kiakadt, ment is egyből felhívni, mert azt hitte, hogy meghalt, és a gyerek a szellemét látta. De semmi baja nem volt! Szóval szerintem csak kitalálta.

2011. nov. 9. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!