A ti gyereketek is lätott mär fekete "bäcsit" az ägynäl?
a fiam 2 éves, és egyszer kiabält az ägy felé nem félve csak hangosan. amikor megkérdeztem hogy ezt miért csinälta azt mondta, hogy a fekete bäcsinak. ezen meglepödtem, mert gyereknek ugy 5 éves lehettem én is lättam az ägyam mellet egy fekete alakot. amikor pär napra rä a férjemmel beszélgettem erröl, a gyerek meghallotta és izgatottan azt kérdezte, hogy hol a fekete bäcsi? és még azt mondta, hogy mindig ott van az ägynäl.
van valaki, akinél történt ilyen? szerintetek tényleg lät valamit? én lättam gyereknek azt tudom, de hogy mi volt az azt nem tudom. és atota sem fordult elö ilyen.
"kislányom még csak másfél éves ő valamelyik este felébredt és pingvinekről mondott valamit, bár kétlem, hogy pingvinek itt ragadt lelkét látta volna. Inkább csak álmodott..."
köszi, kicsit kizökkentem :DDDDD ez nagyon jó volt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!