Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz lennék, ha ezt megtenném? De nem bírom türtőztetni magam! Férfiak, nők véleménye egyaránt érdekel!
:D
Egy olyan családban, ahol nem találkozgathat a lány olyan fiúval, akit nem ismernek, és már 3 hét után tudni akarják, kicsoda, majd a testvér belemegy hogy átverjen a családban mindenkit, asszisztáljon neked a testvére megcsalásához, és ezt majd egész életében titokban is tartja, és nem szól azonnal mindenkinek, hogy egy hazug álnok áruló vagy?:)
És mindezt te a fentiektől függetlenül normálisnak tartanád?
Te beteg vagy.
36L
Ja, ez nekem is magas. Hogy gondolod hogy a csajod tesója nem fog szólni a testvérének hogy a pasija ráhajtott?
Ilyen csak 2 helyen van. Az én csajoméknál, és a mesében... :DD
Fogjál egy A4-es lapot, s két oszlopban írd föl, hogy mit nyerhetsz, s mit veszíthetsz!
Véleményem szerint a csajod tesójával, sõt semelyik családtadtagjával se kezdjél, mert úgyis kiderül. (Tudod, a hazug embert hamarabb...)
Úgy vélem, hogy a mostani mindent elsöprõen jó kapcsolatodból valami hiányzik, tehát a lány nem nyújt eleget. Én a helyedben ilyen esetben (tûzoltás céljából) máshol keresnék puncit, így "A kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad"
F/31
Úriisteeeen :D Te beteg vagy :D
Egyébként,ha nem szereted akkor még éld az életet ,fiatal vagy még!
De szerintem egy nagycsöcs csajnak biztos van barátja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!