Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jó vagy rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja szakítottunk barátommal , nagyon szerettem azt hittem bele halok, majdnem meg is tettem, azt gondoltam sose fogok más szeretni többé...de azt mondta soha nem leszünk már együtt. ..Aztán megismerkedtem neten 1 fiúval, akivel nagyon sok közös pontunk van. Találkoztunk, vele töltöttem pár napot, és úgy érzem szerelmes vagyok és végre elfelejtettem az exem és a sok rosszat meg vitát ami vele volt. De úgy érzem most van miért élni.. Szerintetek ez jó hogy így elfelejtettem?

2013. jan. 6. 09:58
 1/5 anonim válasza:
A lehető legjobb :) bár nem célszerű rögtön egy új szerelemről beszélni, mert a csalódás egyre fájdalmasabb tud lenni... A szerelem ne legyen rögeszme, csak érezd jól magad, nem kell agyalni, csak add át magad az érzésnek! :)))
2013. jan. 6. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
nagyon de csak óvatosan, mert ebből vagy életre szóló barátság lesz, vagy hatalmas pofára esés ami téged illet, és abból nem fogsz 1 hónap alatt kilábalni(pláne hogy így megbízol benne)
2013. jan. 6. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Most is róla beszélsz, tehát nem felejtetted még el.
2013. jan. 6. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:

A lehető legrosszabb, mert ön magadat csapod be, és mert az érzéseidet lefojtottad.

A legrövidebb kapcsolatot sem lehet egy embernek lezavarni 1 hónapon belül magában.Ebből is látszik, hogy kemény sebet kapott a lelked...

2013. jan. 6. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a srác tetszik és nem az érzésbe vagy szerelmes, akkor jó.

De volt már dolgom hasonló lánnyal, aki egy idő után közölte, hogy még nincs túl az előző kapcsolatán.

2013. jan. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!