Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja szakítottunk barátommal , nagyon szerettem azt hittem bele halok, majdnem meg is tettem, azt gondoltam sose fogok más szeretni többé...de azt mondta soha nem leszünk már együtt. ..Aztán megismerkedtem neten 1 fiúval, akivel nagyon sok közös pontunk van. Találkoztunk, vele töltöttem pár napot, és úgy érzem szerelmes vagyok és végre elfelejtettem az exem és a sok rosszat meg vitát ami vele volt. De úgy érzem most van miért élni.. Szerintetek ez jó hogy így elfelejtettem?2013. jan. 6. 09:58
1/5 anonim válasza:
A lehető legjobb :) bár nem célszerű rögtön egy új szerelemről beszélni, mert a csalódás egyre fájdalmasabb tud lenni... A szerelem ne legyen rögeszme, csak érezd jól magad, nem kell agyalni, csak add át magad az érzésnek! :)))
2/5 anonim 

válasza:

nagyon de csak óvatosan, mert ebből vagy életre szóló barátság lesz, vagy hatalmas pofára esés ami téged illet, és abból nem fogsz 1 hónap alatt kilábalni(pláne hogy így megbízol benne)
3/5 anonim 

válasza:

Most is róla beszélsz, tehát nem felejtetted még el.
4/5 anonim 

válasza:

A lehető legrosszabb, mert ön magadat csapod be, és mert az érzéseidet lefojtottad.
A legrövidebb kapcsolatot sem lehet egy embernek lezavarni 1 hónapon belül magában.Ebből is látszik, hogy kemény sebet kapott a lelked...
5/5 anonim 

válasza:

Ha tényleg a srác tetszik és nem az érzésbe vagy szerelmes, akkor jó.
De volt már dolgom hasonló lánnyal, aki egy idő után közölte, hogy még nincs túl az előző kapcsolatán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!