Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne nektek ha nem kapnátok semmit a
barátotoktól? Hogyan kezelnétek?
én örülnék ha lenne egyáltalán barátom :D
amúgy, nem akadnék ki mert én se szeretem a karácsonyt meg az ilyen "kötelezően ajándékozni kell aznap"-dolgokat
hadd adjak már akkor, ha jólesik :)
2012. dec. 26. 16:11
Persze, hogy rosszul esne.... Nekem a volt férjem volt ilyen, amikor már nem volt köztünk minden rendben, de még együtt éltünk, együtt karácsonyoztunk. Én vettem neki, mert azért mégis, hát ő nem vett semmit. De úgy általában senkinek nem vett azzal a felkiáltással ő is, hogy utálja a karácsonyt. Én egyik évben vettem neki egy huszonezres Columbia kabátot, arra azt mondta, ő sem vett semmit, neki nem kell, nem fogja hordani. Feldühödtem, visszavittem az üzletbe és így lett nekem egy Columbia kabátom. :)
2012. dec. 26. 16:13
Hát ez tényleg elég faramuci helyzet. Nekem se esett volna jól, de ő is biztosan kellemetlenül érezte magát. Ebből az a tanulság, hogy legközelebb megbeszélitek, hogy lesz-e ajándékozás, vagy sem. Tényleg vannak olyanok, akik utálják az egész karácsonyi hajcihőt. Úgy látszik ő is ilyen. Ettől még lehet rendes ember.
2012. dec. 26. 16:13
Én kiakadnék,és igen is rosszul esne.Egyébként meg kell előre beszélni,hogy vesztek ajándékot,vagy sem ,és akkor nem ér csalódás senkit.De ha ő nem tudatta veled,hogy nem fog venni neked meg másnak semmit,akkor ez nem volt fair tőle.A Karácsony a szeretet ünnepe és nem kötelező ajándékozni,de ha szeretek valakit és az a valaki szereti a karácsonyt akkor erőt veszek magamon leküzdöm a karácsonyi nemszeretem dolgom,és elmegyek valami meglepit keríteni a fa alá.
2012. dec. 26. 16:18
Első karácsonyotok együtt? Sajnos nem mindenhol evidens az ajándékozás, még születésnapra sem. Érdemes megbeszélni.
És ez az egész nem arról szól (ahogy itt vki említette), hogy "kötelező ajándékozni", hanem egy különleges alkalom az egymásra gondolásra. Ettől függetlenül máskor is lehet ajándékozni.
2012. dec. 26. 16:30
6/25 Levander válasza:
Életkori különbség. Majd jövőre már neked venni fog valamit. Amúgy igen, ez a hátulütője a nem ajándékozásnak. Mindenesetre nem kellene megsértődnöd, főleg ha remek a kapcsolatotok. :)
2012. dec. 26. 16:42
Az igen... mondjuk egy 40 évestől elég vicces, hogy egy szál virágot se vett. Attól, hogy ő nem szereti a karácsonyt még nem kell másét elrontani.
2012. dec. 26. 16:47
Ha nem beszéltük volna meg, hogy nincs ajándék, akkor biztos rosszul esne. Mi megbeszéltük idén, hogy nincs kedvünk azon gondolkodni, hogy mit vegyünk egymásnak, ne nehezítsük meg egymás decemberét, és ne ajándékozzunk. Mindenünk megvan igazából, egy 10. vázára, vagy egy 4. tévére, esetleg egy 40. pár cipőre nincs szükségünk már.
2012. dec. 26. 16:47
Igen, rosszul esne. A barátom igazán megerőltethetné magát annyira, hogy egy olyan ünnepen, amikor illik ajándékozni, megajándékoz, vagy ha mégsem, akkor legalább előre szóba hozza, hogy ne ott érjen meglepetésként a dolog.
Abból, hogy meg se kérdez, egyértelműen azt szűrném le, hogy nem csak annyira nem figyel rám, hogy nem tud személyre szabott ajándékot adni, de még arra sem érdemesített, hogy egyáltalán elgondolkodjon a karácsonyon és rajtam.
2012. dec. 26. 17:11
Ez oltári nagy bunkóság. Lehet álszenteskedni, hogy nem erről szól, blabla, de ezt általában a felek még az ünnepek előtt tisztázzák, hogy "figyelj, én nem tartok karácsonyt". Egyébként rendes párkapcsolatban éltek? Bocs a kérdésért, csak a nagy korkülönbség miatt kérdezem. Lehet,hogy nem vesz komolyan (?). Na, nekem nem kéne. Öreg is, bunkó is. :)) Pontozzatok le karácsonyilag. :D
2012. dec. 26. 17:11
Kapcsolódó kérdések: