Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esne nektek ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne nektek ha nem kapnátok semmit a barátotoktól? Hogyan kezelnétek?

Figyelt kérdés
a barátomtól semmit nem kaptam. én vettem neki, meglepődött, majd elszégyellte magát. nem az a lényeg hogy milyen értékben de a szándékot nem láttam hogy gondolt volna rám. Azt mondta hogy ő nem szereti a karácsonyt és nem is vett senkinek semmit, ez vigasztaljon. Ti hogy kezelnétek? Próbáltam nem gyerekesen viselkedni és kiakadni. Viszont azért rám volt írva hogy rosszul esett. Szerintetek? Én 25 lány Ő 40
2012. dec. 26. 16:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

azért ez suttyó dolog. mostohaapám sem egy ajándékozós fajta, de legalább annyit odavet, h vegyél magadnak egy cipőt, ruhát, hozd a blokkot és kifizetem. nem tűnik valami szívélyes, családias nyáladzásnak, de tőle már ez is nagy szó, és egy 60 éves embert már nem fogunk megnevelni :)

igen, iszonyat sutyerák a pasid. legalább egy doboz bonbont vett volna, az nem kerül olyan sokba, és gesztusnak megteszi.

nem vagyunk burzsujok, jelképes dolgokat adunk egymásnak, de leginkább használati tárgyakat (ruha, illatszer, megfizethetőbb kütyük)

mióta vagytok együtt? gondolom ez az első karácsony, ha így meglepődtél. sztem ne tervezz vele hosszú távra, ha ennyire nem illetek össze.

2012. dec. 26. 17:18
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
Talán ha ilyen fiatalon nem az élettől megkeseredett,nőgyűlölő, a fiatalságodat és egyéb élvezhető dolgaidat csak kihasználó emberrel kezdenél,lehet nem kéne csalódnod karácsonykor.
2012. dec. 26. 17:27
 13/25 A kérdező kommentje:
ez a 3. karácsony. az első és másodikon pont rosszba voltunk így evidens hogy nem ajándékoztunk. most nem voltunk fasírtba de ő nem gondolt rám. ennyi. én is elgondolkodtam hogy elég nagy bunkó hogy én fiatal létemre egy idősebb pasira költök annyit mint a családtagjaimra és még egy csokit sem vesz. és hangsúlyozom nem az érték számít, mert mindenem megvan. a gesztus.
2012. dec. 26. 17:51
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Majdnem apád lehetne, ne csodálkozz, te vagy a hülye.
2012. dec. 26. 17:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
harmadik karácsony és eddig mindig rosszban voltatok az ünnepek alatt? ez azért elgondolkodtató.
2012. dec. 26. 17:57
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Én sem vettem a barátomnak semmit és ő sem nekem :)
2012. dec. 26. 18:37
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha ennyiszer vagytok fasírtban el kéne gondolkodni, hogy ő-e az igazi.

Az ajándékozást pedig mindig meg kell beszélni, még az értéket is, és akkor nem érnek meglepetések.

2012. dec. 26. 18:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha valaki valamiért nem szereti a karácsonyt azt meglehet érteni. Nekem is lelki okaim vannak rá, ezért nemveszek senkinek semmit, és enm is kérek, sőt nem is szeretem ha megajándékoznak mert rögtön eszembe jut hogy karácsony van. Ennyi.
2012. dec. 26. 18:41
 19/25 A kérdező kommentje:
hát a végén még kiderül hogy én voltam a rossz hogy gondoltam rá
2012. dec. 26. 18:46
 20/25 anonim ***** válasza:
én olyasminek tudnám be a dolgot, hogy a zoknit is szétdobálja, nem a szennyesbe teszi. szóval gondolom ilyen tatásan nincs agya. nem csinálnék belőle cirkuszt, öregen már nem erről szól az élet.
2012. dec. 26. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!