Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esne rosszul?
A barátom most beteg, és mivel múlt héten meg voltam fázva, és úgy találkoztunk, megvádolt, hogy csakis tőlem kaphatta el. Mintha csak és kizárólag velem érintkezett volna egész héten, ahogy a szülei meg a húga is... És kijelentette, hogy többet ne menjek hozzá, amikor nem vagyok teljesen egészségem birtokában. Mikor ő volt beteg, és én teljesen egészséges, akkor persze hívott magához, mert látni akart, az nem zavarta volna, ha én elkapom (nyilván engem sem, én soha nem vádolnám meg ilyesmivel, és nem is dörgölném az orra alá).
Ez csak nekem esne rosszul? Mármint, nekem rosszul esik a dolog, de mást is érzékenyen érintene?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nekem is rosszul esne. Mondjuk nálam fordított a helyzet, én kapok el mindent a barátomtól, és volt már, hogy emiatt korlátoznunk kellett az érintkezésünket, de nem úgy, hogy nem találkozunk, csak nem csókolóztunk. De akkor már hetek óta mindig visszaestem.
Viszont a helyedben legközelebb, ha a barátod beteg, tuti visszamondanám neki a saját szavait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!