Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek rosszul esne?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelőtt ballagásomra egy olyan ékszert kaptam a barátomtól, ami nem tetszik, nem is hordom. Nagyon örültem, hogy gondolt rám, meg is köszöntem, de ennyi. Mostanában vannak anyagi nehézségeink. Szükségem lenne néhány dologra, de nincs rá keret. Már többször felmerült, hogy adjuk el az ékszert, ám félek, titokban rosszul esne neki. Nem vagyok az érzelmek embere, úgy gondolom, hogy ha nem használom, akkor miért ne cserélhetném le olyan dologra, ami tényleg kell? Persze ezt nem adom elő neki ilyen keményen, mert nagyon szeretem őt. Ti mit gondoltok?
2013. máj. 12. 20:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nyilván dolgoznék, ha tudnék! Nem egyértelmű? Ebben a hónapban még tanulnom kell, mert 2 héten belül több vizsgám is lesz, de júniustól dolgozni fogok. Viszont az a pénz most kellene... Ám elgondolkodtam, és azt hiszem, igazatok van. Nem fogom eladni.
2013. máj. 13. 09:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Oké, nem idegesítem magam rajtatok. Igazatok van. Minden jót! :)
2013. máj. 14. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!