Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés
Most volt a szülinapom, és a páromtól csokikat kaptam. 4 éve vagyunk együtt, és én mindig gondosan utánajártam az ajándékainak, mindig azt kapta amit szeretett volna. Szóval én foglalkoztam vele, és fontos volt. Ő meg elintézi pár csokival.. ebből az jött le nekem, hogy nem volt neki fontos a szülinapom. Nem tettem szóvá, de rosszul esett. Nektek is rosszul esett volna?
2013. máj. 29. 15:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
persze
 2/15 anonim ***** válasza:
Abszolút nem. Nem is várnék többet.
 3/15 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Változó, kinek mennyire fontos egy szülinap. Van akinek minden évben akkora esemény, mint valami esküvő és hatalmas bulit szervez, van, aki elintézi pár aprósággal, és van, aki le sem sz*rja. Ha ismered a párodat, tudod, hogy ő melyik kategóriába tartozik ÁLTALÁBAN. Na, ahhoz viszonyíts most.

Ha aprósággal intézi mindig, mindenkinek, akkor rendben van. Ha általában le sem sz*rja, akkor nagyon szép gesztus, hogy mégis gondol rád. Ha marha nagy eseménynek fogja fel a szülinapokat, akkor nem szeret eléggé.

2013. máj. 29. 15:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy eddig sosem intézte el ennyivel.. most meg kb le se sz@rta.. én meg már hónapokkal a szülinapja előtt intéztem az ajándékát..
2013. máj. 29. 15:44
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Ez attól is függ, hogy eddig miket adtatok egymásnak. Amúgy meg nem kell drámázni, nem ebből derül ki, hogy szeret és fontos vagy neki!

Miért mit vársz, jó drága cuccot, meg ékszert meg iPhone-t?

Majd most keresel magadnak jó pénzes pasit mi, mert neked ez számít egy férfinél, hogy elhalmozzon drága cuccal? Lehet meg sem érdemeltél mást, ki tudja, nem is ismerünk!

Nekem tudod mi esne rosszul? Ha csak amiatt szeretne egy nő, amiatt amim van és nem amiatt aki vagyok!

6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek az ajándék értéke határozza meg azt hogy mennyire szeretheti őt a másik az már nagy baj.
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem fontos dolog... Lehet, hogy csak nem volt ideje különösebb dolgot kieszelni, esetleg nem is utaltál semmire, amire vágysz.
2013. máj. 29. 15:45
 8/15 A kérdező kommentje:
nem az értékéről van szó, hiszen nagyon sokba került így is.. nem ez a lényeg, hanem, hogy nem is gondolkodott rajta, hogy esetleg minek örülnék. pl. van egy kedvenc állatom, és abból gyűjtöm a figurákat. 500 ft lett volna.. abból jobban éreztem volna hogy fontos vagyok, mint így..
2013. máj. 29. 15:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem esne rosszul, ha tudnám, hogy szeret.
2013. máj. 29. 15:47
 10/15 anonim ***** válasza:

Ő hapsi ám, annyira nem érzelmes,mint egy lány.

Míg a lányok, amikor szerelmesek, alaposan kinyomozzák, mire vágyik a csávó, és már hónapokkal előtte készülnek rá, a fiúktól már az is szép gesztus, ha valamivel gondolnak ránk, főleg ha még drága is volt a csoki.

Tudom, valószínűleg azt gondolod, hogy így elveszti a varázsát a dolog, de később, ha konkrétan szeretnél valamit(pl. amikor már együtt éltek), akkor egyenesen kell elmondanod neki. Ettől még szeret.

17/L

2013. máj. 29. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!