Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim itt volt tegnap este,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim itt volt tegnap este, láttam, hogy mikor haza ment felment fb-re, meg egy órával ezelőtt is, de nem írt sem ott sem sms-t. Miért nem keres engem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 11:05
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Ez van: a csajoknak a bunkó parasztok kellenek, s amikor kidobják őket, akkor jönnek rá, h nem ilyet akartak. Legközelebb persze nem emlékeznek, jön még egy hasonló f*sz, beleszeretsz abba is, kidob... Örökös körforgás.
2013. máj. 26. 22:01
 42/43 anonim ***** válasza:

#41-s

Nem feltétlen. Én csak az első barátomnál fogtam ki a bunkót parasztot. A mostanival tökéletesen megvagyunk. Az elsővel már az elején gondok voltak, de hát ha egyszer valaki szerelmes lesz akkor annak már mindegy, azzal nem lehet mit kezdeni.

17/L

2013. máj. 26. 22:18
 43/43 anonim ***** válasza:
Na van a kivétel, aki időben észbe kap, de sztem az ilyen, mint te, ez a ritkább.
2013. máj. 26. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!