Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim itt volt tegnap este, láttam, hogy mikor haza ment felment fb-re, meg egy órával ezelőtt is, de nem írt sem ott sem sms-t. Miért nem keres engem?
De aranyosak vagytok! :)
Köszönöm aki azt írta, hogy hallgasson rám.
Amúgy meg, hogyha ez tényleg egy teljesen friss kapcsolat és jóformán mindent neked kell csinálnod, neked kell kezdeményezned stb, valamint mindig késik a találkozó helyről, akkor ez a pasi egy nagy nulla. Az ilyen az nem érdemli meg, hogy egyáltalán foglalkozz vele. Nagyon valószínű, hogy nem érdekled úgy, mint ahogy azt te szeretnéd. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy mindig csak az egyik tegyen érte, ez két félből áll.
Valamint, hogyha sosem tudsz vele beszélgetni semmiről, akkor ez az illető rendkívül alacsony értelmi szinten áll.
Mi a barátommal legutóbb konkrétan párhuzamos univerzumokról beszélgettünk... Hogy milyen érdekes stb.
Én egy embert akkor nevezek értelmesnek ha már sok témában megállja a helyét. Nem feltétlen kell annak több iskolai végzettség, hogy ne legyen sötét. Sok orvos, alapvető dolgokat nem tud. Na de mind1, nem ez a kérdés.
Szóval szerintem, írj neki egy sms-t, hogy beszélnetek kéne. Mondd el neki mi bánt stb és ha ezek után képes lesz normálisan viszonyulni a kapcsolatotokhoz, akkor nyugodtan maradj vele. De annak semmi értelme, hogy csak úgy legyél neki és amikor eszébe jutsz akkor jelentkezzen. Ezért csak ott hagyni érdemes.
Amúgy meg ezek után szerintem pont nem a mi srácainknak vannak olyan hülye szokásai, hogy csak szexre kellünk nekik. ;) Továbbá az én kapcsolatomra addig senki ne mondja, hogy furcsa, amíg a barátomat/engem, valamint a kapcsolatunkat nem ismeri... köszi :)
17/L
#27 :D
Becseszne :D Nekem egy ilyen pali mint az övé nagyon nem kéne. :)
17/L
Na? Mit tudhatunk a palidról?
17/L
Ne aggódj, majd találsz jobbat. Tudom, hogy nehéz stb. De egy ilyen nem érdemelt meg téged.
17/L
Hát ez elég sűrűn megesik sajnos, ha nem ismerjük ki még időben az illetőt.
Ha gondolod írj levelet. Szívesen meghallgatlak. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!