Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok, heti hány estét tartotok normálisnak, amikor a párotok későn ér haza edzés miatt?
Milyen későn? Mert az enyém munka miatt jár haza későn, és ez van.
Egyébként gondolom az egyensúly a fontos. Ha heti 4x edzene este 10-ig, aztán minden hétvégén bejelentene egy pasis estét, a többi nap meg hulla fáradtan tévézne...na az a kapcsolat végét jelentené...
Erre én is kíváncsi vagyok.
Heti 4* 1,5-2 óra edzés,napi 8-10 óra meló és suli.
Ilyenkor mi van?
Mondjuk én úgy vagyok vele,ha tetszik neki ha nem én akkor is így fogom csinálni,maximum elhagy,IJB.
Ez nagyon gáz,még,hogy két estére kimenőt.
Miért ki ő,édesanyád?
Érted mit akarok mondani,nekem egy nő ne szóljon bele,én úgy vagyok vele,hogy ha menni akarok akkor nem kérdés,hogy megyek.
Ha nem tetszik neki akkor is megyek,maximum elhagy akkor tessék menjen,de csak egyszer megy el,nincs visszatánc onnantól.
9-es
a párkapcsolat egy csomó kompromisszummal jár mindkét fél részéről, ez elég éretlen hozzáállás.
Ha minden apró dolog miatt az lenne, hát akkor menjél amerre látsz, egy pár sem lenne együtt. Ez elég gyerekes. Gondolom fiatal vagy.
És ezzel nem azt mondom, hogy jogos, hogy a kérdező 2 napra kapott kimenőt, de ez az életüknek egyetlen szelete. A kérdező is megbeszélheti a párjával a dolgokat.
Mi pl a párommal abban egyeztünk meg, hogy minimum 2 hetente elmegyünk csak kettesben szaunázni, illetve minden második hétvégén az én barátaimmal találkozunk.
Igazából a hétköznapok annyira nem lényegesek úgysincs akkor annyi ideje az embernek, de minden este együtt sétáltatunk kutyát, megbeszéljük a napunkat...stb. Ez fontos, ahogy az is, hogy együtt tévézünk este. Illetve ha edzeni megy, akkor én is elmegyek edzeni. Én csinálom a csajos gyakorlatokat, ő meg a sajátjait. Én úgyse megyek el egyedül edzeni, ahhoz lusta vagyok.
Talán beszéld rá a bnődet, hogy ő is menjen le a terembe, mindketten csak nyertek vele. Amíg ott vagytok úgyse találkoztok, legalábbis nálunk a súlyzók meg pasis gépek a terem tök másik végében vannak, mint a csajos gépek.
Amint mondtam az egyensúly...
Az nem hozzáállás, hogy hülye tyúk, leszarom. Egy kapcsolatért küzdeni kell, amibe az is beletartozik, hogy a kettőtök igényeit kompromisszumokkal oldjátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!