Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire nézitek egy párkapcsolatban, hogy a srácnak kockás hasa legyen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 21:01
1/18 anonim válasza:
eléggé, mert nálam csak a pocak a nyerő. nem kéne kockás hasú pasi.
2/18 anonim válasza:
Mondjuk én fiú vagyok,de a tini lányoknál (14-18) ez nagy plusz.
Bár az vicces,amikor valami csontvékony páwát neveznek kockahasúnak..
17/F
3/18 A kérdező kommentje:
miért nem kellene?
2013. ápr. 8. 21:05
4/18 anonim válasza:
nézd képen megnézem az ilyet, oké jól néz ki
viszont élőben, nem jön be, sok mindenért N
5/18 anonim válasza:
Nálam az elszántságra, a kitartásra utal:)
Volt barátom miattam kezdett kockahasra gyúrni, pedig sose kértem rá, de így (is) tudatta, hogy értem megtesz bármit. Számomra sokkal vonzóbb egy férfi, ha izmos!
6/18 anonim válasza:
nálam nem volt elvárás, szóval én kaptam ki a "főnyereményt", mivel a párom egy évtizede taekwon-dozik így vele jár.
A többi barátnőmnél ez elvárás volt... hát ők beérték mással is.
Ilyen az élet.
7/18 anonim válasza:
Hát éppenséggel nem hátrány, én kifejezetten imádom a kockahasat, mégis, az előző pasimnak kockaha volt és jártunk másfél hónapot, a mostaninak meg nincs, és már másfél éve járunk :)))) Szal. ennyit számit :P
8/18 anonim válasza:
mert a mackós alkatra bukom. akin izom is van meg zsír is és puha, de erős és jó hozzábújni.
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor magyarul nem hátrány ha van de ha nincs akkor se fogjátok azt mondani h "akkor bocs nem járunk"?!
2013. ápr. 8. 21:22
10/18 anonim válasza:
Ha van, akkor persze értékelem, de ha nincs, akkor sem csinálok belőle problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!