Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátom az edzőm is egyben. Harcművészetet tanulok és ő oktat, még így ismertük meg egymást, azóta már össze is költöztünk. Én 21 vagyok ő meg 26. Amikor összevitázunk kisebb dolgokon, akkor csak sértődés van, de amikor nagyobb viták vannak, akkor összeverekszünk. Szó szerint, és nem úgy, mit edzéseken, hanem rendesen. Van, hogy én kezdeményezem. Miért van ez? Bennem van a hiba? Vagy ilyen esetben (mármint ez hozott minket össze, erről szól életünk nagyobb része) ez elnézhető?

Nem véresre verekedünk, vagy ilyesmi, csak pár nagyobb pofon mindkettőnktől.. Szóval nem csak ő ver vagy én hanem kölcsönösen.. Részemről ez vicces, mert mikor ez beindul, én mindig elröhögöm magam, de közben ez úgy komolyan megy..

Szóval mi a véleményetek? Ez normális? Vagy mit kellene csinálnom/csinálnunk?

2013. ápr. 7. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Engem is megvert a barátnőm, aki harcművészetet tanul. Azóta már nem a barátnőm, azóta mást ver. :D

F26

2013. ápr. 7. 13:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Ohh..:D Sajnálom:)
2013. ápr. 7. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Megpróbáltam szexre terelni a vitát, de két nagy pofont kaptam tőle, kicsit kifeküdtem :D
2013. ápr. 7. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
De gáz :D
2013. ápr. 7. 13:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Jaj.. hát ez..vicces:D Szegénykém:)
2013. ápr. 7. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg megmutattam pár fogást a barátnőmnek, azóta állandóan bunyózni akar...meg földharcolni...gondolhatjátok mi lesz a földharc vége... :)
2013. ápr. 7. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

Kívülállóként nehéz megítélni, hogy mi a normális és mi nem. Nyilván ha szeretitek egymást és ez csak amolyan viaskodás, akkor még az is lehet, hogy belefér, de ha tényegesen fizika fájdalmat akartok a másiknak okozni, akkor nem is tudom..

2013. ápr. 7. 13:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ez nálunk normális? Mert végül is ebben leadjuk a düht meg a feszkót..:) Akkor nincs gond?
2013. ápr. 7. 13:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem úgy megyünk egymásnak, hogy na most szétverlek, hanem "Beszóltál? Nesze itt egy nyakas.." Valahogy így.. A szeretet ereje..
2013. ápr. 7. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:

ez szerintem egy kis petverzitas.

Probáld ki vele a sexbe is ovatosan kis szado

2013. ápr. 9. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!