Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy párkapcsolatban?
A barátom az edzőm is egyben. Harcművészetet tanulok és ő oktat, még így ismertük meg egymást, azóta már össze is költöztünk. Én 21 vagyok ő meg 26. Amikor összevitázunk kisebb dolgokon, akkor csak sértődés van, de amikor nagyobb viták vannak, akkor összeverekszünk. Szó szerint, és nem úgy, mit edzéseken, hanem rendesen. Van, hogy én kezdeményezem. Miért van ez? Bennem van a hiba? Vagy ilyen esetben (mármint ez hozott minket össze, erről szól életünk nagyobb része) ez elnézhető?
Nem véresre verekedünk, vagy ilyesmi, csak pár nagyobb pofon mindkettőnktől.. Szóval nem csak ő ver vagy én hanem kölcsönösen.. Részemről ez vicces, mert mikor ez beindul, én mindig elröhögöm magam, de közben ez úgy komolyan megy..
Szóval mi a véleményetek? Ez normális? Vagy mit kellene csinálnom/csinálnunk?
Engem is megvert a barátnőm, aki harcművészetet tanul. Azóta már nem a barátnőm, azóta mást ver. :D
F26
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Kívülállóként nehéz megítélni, hogy mi a normális és mi nem. Nyilván ha szeretitek egymást és ez csak amolyan viaskodás, akkor még az is lehet, hogy belefér, de ha tényegesen fizika fájdalmat akartok a másiknak okozni, akkor nem is tudom..
ez szerintem egy kis petverzitas.
Probáld ki vele a sexbe is ovatosan kis szado
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!