Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet a színészet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Luca42 kérdése:

Hogyan lehet a színészet mellet normális párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

Színészetet tanulok, több mint 2 és fél éve vagyunk együtt a barátommal és ez egy fél éves probléma. Sajnos egyre több az olyan gyakorlat amiben előfordul ölelés, csók... Őt ez nagyon rosszul érinti, egyszerűen nem bírja elviselni. Próbálkozik, de nem megy...:/ Ő egyébként teljesen más szakmában dolgozik. Nekem is nagyon rossz, hogy ezzel fájdalmat okozok neki. Az sem megoldás ha emiatt otthagyom az iskolát mert akkor is rosszul érezné magát, hogy ő miatta döntöttem így.

Lehet így együtt lenni? Vagy ez már el van cseszve? Van akinek ez már sikerült?

2013. márc. 17. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb inkább neki kellene elgondolkoznia azon, hogy te igyekszel, hogy ne bántsad meg.. Nem a te hibád, hogy ezt választottad és eléggé cikinek érezném, hogy ha ezt ő nem képes felfogni.
2013. márc. 17. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem fogadja el, hogy ez a választott hivatásod, és hogy a művészet egy másik dimenzió, mint a hétköznapi élet, akkor hagyd, reménytelen! Keress magadhoz hasonló gondolkodású, értékrendű pasit, akinek ez belefér, sőt büszke rád, hiszen így tudsz te is majd kiteljesedni.

Az én volt pasim azt is rossz szemmel nézte, hogy táncos vagyok, hiába mondtam, hogy ez nem a párkapcsolatról szól, hanem sport és művészet... képtelen volt megemészteni. Ne add fel önmagadat egy pasiért, csak ennyit mondhatok! :)

2013. márc. 18. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!