Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim itt volt tegnap este,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim itt volt tegnap este, láttam, hogy mikor haza ment felment fb-re, meg egy órával ezelőtt is, de nem írt sem ott sem sms-t. Miért nem keres engem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 11:05
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
mi lenne az elvárható magatartás????????
2013. máj. 24. 11:18
 12/43 A kérdező kommentje:
ha már felmegy, írhatna bármit, vagy sms-t, mert eddig mindig írt.
2013. máj. 24. 11:22
 13/43 A kérdező kommentje:
semmit se, csak hülyeségekről beszél. de szexre van esze. ha valaki érdekel, keresem. nem találkozunk minden nap, hogy beszéljünk.
2013. máj. 24. 11:25
 14/43 anonim ***** válasza:
80%

Anyám....

Na idefigyelj, ha ott van nálad, beszélget veled, elmond mindent ami vele történt, akkor teljesen kifogy a mondani valójából. Hazamegy fölnéz facebookra, nem az lesz az első hogy rád ír, mi van vele.. mivel ELMONDOTT mindent. Gondolom ha bármi fontos történt volna veled akkor te biztos tájékoztattad volna, habár nem hiszem, hoyg ennyi idő alatt bármi is történhetne.

Valamint a pasiknak szükségük van szabadságra úgy ahogyan neked is. Képzeld, hogy állandóan a nyakadon lógna nem tudnál semmit sem tenni nélküle, téged nem idegesítene?

Mert engem rohadtul.

Valamint ha nem ír minden órában sms-t talán jelentheti azt is hogy nem ér rá. Néha erre sem árt gondolni.

17/L

2013. máj. 24. 11:28
 15/43 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy hány évesek vagytok? Nagyon jó lenne ha leírnád... Remélem nem egy 13 évesnek próbáljuk megértetni a dolgot. Mert akkor inkább húzz vissza a játékaidhoz.

17/L

2013. máj. 24. 11:29
 16/43 anonim ***** válasza:
mert elege van belőled
2013. máj. 24. 11:30
 17/43 anonim ***** válasza:
60%
#18-s ne kínozd még te is :DDD Kérlek :D
2013. máj. 24. 11:31
 18/43 A kérdező kommentje:
nem éritek még mindig??? nagyon szinte semmiről nem lehet vele beszélni. de ha én felmegyek fb-re reggel, akkor benyögök annyit, hogy szia, jó reggelt, meg ő is eddig! vagy hogy hiányzol!hétfőtől semmi ilyet nem csinál főleg egy esti szerelmi vallomás után! kedves utolsó! nem a másik nyakán való lógásról van szó, ne magadból indulj ki!azt mondta, hogy várja, mikor írok én rá, azért megy fel fb-re. de hogy a másik fél ennyire eltűnjön az nem okés.
2013. máj. 24. 11:32
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
"nagyon szinte semmiről nem lehet vele beszélni". Hát akkor szakíts és problem solved.
2013. máj. 24. 11:35
 20/43 anonim ***** válasza:

Akkor minek vagy vele?

Én ezt nem értem

A másik.Meg ha élőben beszélgettek akkor minek cseten is?

Mi lenne a szerinted normális viselkedés

2013. máj. 24. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!