Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim itt volt tegnap este, láttam, hogy mikor haza ment felment fb-re, meg egy órával ezelőtt is, de nem írt sem ott sem sms-t. Miért nem keres engem?
Drága szívem.. tudod én nem magamból indulok ki. Mert ha így lenne valszeg nem ilyen válaszokat írnék.
És tudod ha ennyire nem értjük a kérdést, akkor az talán azért van mert nem magyaráztál el benne semmit.. Talán amit most utoljára leírtál azt kellett volna először is.
Szóval ha nem lehet vele semmiről beszélnél szimplán buta. Nincs értelmileg a toppon ennyi, akkor ne várj tőle facebook-n se többet.
És hogy miért van eltűnve? Mivel nem tudom ki vallott szerelmet kinek, de valszeg megijedt. Lehet kicsit megijedt saját magától, hogy biztos így érez-e.
Ha tényleg rendes és szeret téged, akkor hamarosan fog reagálni, bármilyen hietetlen tudom milyen amikor eltűnik egy pasi és későn jelentkezik, de azt is megtanultam hogy nem szabad ennyire túlreagálni, biztos, hogy csak időre van szüksége. Ha továbbra sem működik a dolog, akkor szakíts.
17/L
Ne foglalkozz vele, hogy lány vagyok... -.-"
És a pasimnak nem csak szexre kellek. Ő nem csak akkor keres.
De most megyek, mert most HÍVOTT, hogy ugorják át hozzá. Ha van fejlemény írj.
17/L
Nem tudsz vele miről beszélgetni és csak a szexre kellesz? Miért vagy még vele? Szakíts vele és a problémád megoldva.
Mi együtt élünk a párommal, de ha épp hazamegy, vagy elmegy szórakozni hétvégére a barátaival, akkor nem zargatom.
Azt meg főleg nem vártam régebben sem, ha épp elment tőlem és hazaért, akkor írjon nekem, mert minek?! Most volt nálam...
Hány éves vagy? 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!