Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szolnatok, ha egy 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szolnatok, ha egy 19 eves lany 38 eves pasival jarna?

Figyelt kérdés
A pasi nagyon fiatalosan nez ki, 28-30-nak......

2013. máj. 21. 19:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19-es , ezek szerint 50 éves férfi már nem jó semmire ? :SSSSS Teljesen le vannak harcolva ? Mikor következik be ez a változás ? Hirtelen vagy lassan ?
2013. máj. 24. 10:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy olcsó megoldás egy 40es férfitól, hogy egy könnyen elszédíthető kislányt "tart otthon", akivel nincsenek egy szinten.

Mert az azért nyilvánvaló, hogy egy 20 éves, és egy 40éves ember nincsenek egy szinten.

Persze, jobb egy fiatal, üde csajt nézegetni otthon, mint egy idősebbet, és könnyebb lenyűgözni is.

De nekem ez már az apa lánya kapcsolatot juttatja eszembe.

Nem azt mondom, hogy 40-50 évesen ássa el magát az ember, sőt. És jó olyan pasikat látni, akik ebben a korban fiatalosak, és adnak magukra.

De nekem az ilyenről óhatatlanul az jut eszembe, hogy ha burkolt formában is, és igyekszik másnak láttatni a helyzetet az illető, de igazából szexre tartja a lányt.

2013. máj. 24. 12:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Ezt most, csak mint semleges megállapítást mondtam, ne lásson bele senki sem negatív, sem pozitív tartalmat.

Volt, hogy nálam is bepróbálkoztak 40es pasik, és imponált hogy bejövök érettebb férfiaknak. De ahogy felmértem a helyzetet, kb azt tartottam elképzelhetőnek, hogy alighanem szexre kellenék az illetőnek. Arra legalábbis biztos nem, hogy megosszam vele a gondolataimat, mert azokon a dolgokon amik engem, most, 20 évesen foglalkoztatnak, ő már régen túl van.

2013. máj. 24. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!