Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok, ha egy 19 eves lany 38 eves pasival jarna?
Figyelt kérdés
A pasi nagyon fiatalosan nez ki, 28-30-nak......2013. máj. 21. 19:55
13/23 anonim válasza:
Szóval irigykednék, mint akik előttem irtak (hányás. stb.)
38 F . Bár amúgy szerintem ez kicsit már sok.
14/23 anonim válasza:
Nem szólnék semmit. Az én baráti társaságomban van is egy ilyen pár, csak nem 38, hanem 43 éves a pasi, aki ráaadásul nem gazdag, sőt..Alány a férfi személyébe szeretett bele, számomra érthető módon, tényleg nagyon különleges a tag..nem csak a barátnője, hanem a baráti köre is ez a korosztály nagyrészt, egy része örök fiatal, bulizós 'tini' marad, irigylésre méltó ahogyan él.Az szörnyű,besavanyodott, magányos ember lehet az aki bármi rosszat is szól egy ilyen kapcsolathoz, és guszustalan, hogy 2 darab számból képes megítélni őket. Egyszerű, primitiv emberei tulajdonságra, és szegényes lelkivilágra vall. :) 18L
15/23 A kérdező kommentje:
Es tudnatok jarni egy ilyen csajjal, akinek 3 honapig volt idosebb pasija es 3-4 szer lefekudt vele?
2013. máj. 22. 05:40
16/23 anonim válasza:
Reális, hogy egy 38 éves vagy idősebb pasi valóban közös nevezőt találjon egy kiscsajjal.
De persze, őszinte szerelem lehet.
Bár ez csak az én véleményem, de nehezen tudom elképzelni.
Annak a pasinak az a lány egy kislány, a kislány pedig nem tudja magáról hogy ő egy kislány a másik emberhez képest.
18 év pont az a kor, amikor az ember azt gondolja magáról, hogy mindent tud, közben meg semmit.
17/23 anonim válasza:
A korkülönbség dolog egy nagy baromság,mert nemondja már azt nekem valaki,hogy tudatosan megválogatja mindenki kibe,mikor,hol legyen szerelmes.Mert ez az érzés jön,ha akarod,hanem.Persze hozzáteszem azért nem a 15-50éves felállásra gondolok..
18/23 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolatokat hülyeségnek tartom mivel elég belegondolni... 19 év különbség vagyis amikor te még fiatalos 35 éves leszel ő már 55 éves nagypapi... De egyébként az nem akadály egy lánynál ha volt ilyen kapcsolata, néha meghülyülnek a nők de attól még hosszútávon nem tartom jó ötletnek az ilyen viszonyokat. 23/F
19/23 anonim válasza:
Nem szólnék semmit, csak eszembe jutna hogy talán majd 9-10 év múlva a csaj ki fog írni egy kérdést ide GYK-ra:"Sajnos nem működik a szex a párommal, nem áll fel neki, a múltkor ráadásul meg is botlott,elharapta a nyelvét(100%-os impotencia). Mit tegyek?" :).
20/23 anonim válasza:
ma 08:12
A 19 éves lány nem a barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!