Szülők! Ti mit szólnátok, ha a lányotok tizenévesen hazaállítana egy ötven körüli pasival?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 14:38
2/22 A kérdező kommentje:
15 és 19 között, otthon lakik még
2013. febr. 20. 14:41
3/22 anonim válasza:
megkérdezném h mégis milyen viszonyt akar kialakítani a lányommal ???
4/22 anonim válasza:
Óriási különbség van egy 15 éves és 19 éves között...
5/22 anonim válasza:
feljelenteném a pasit kiskorú megrontása miatt
és eltiltó végzést kérnék
6/22 anonim válasza:
elmagyaráznám neki hogy ez egy beteg kapcsolat és hogy a palija egy agyilag beteg pedofil aki csak ki akarja használni testileg
7/22 A kérdező kommentje:
láttam két kérdést, egyikben a 19 éves szedett össze 50 évest, másikban egy 15 éves 48 évest
2013. febr. 20. 14:43
8/22 anonim válasza:
megkérdezném: lányom ezt nekem hoztad, hogy legyen pótpapád? ... harminc egynehány év azért már sok ... a pasit értem, csak a bátorságát nem, hogy eléd mert állni
vagy te vagy a lány, aki haza akarnád vinni? ... szerintem ne tedd
9/22 anonim válasza:
Nem tudnám elnyomni a kitörő röhögésemet, az tuti:D
Mármint a pasast röhögném ki. Nem is tudom mit lehetne kezdeni egy ilyen helyzettel. Adott esetben még idősebb is lenne a barát, mint maga a szülő.
Soha nem tudnám őket komolyan venni, az biztos.
10/22 A kérdező kommentje:
nem én vagyok a lány, istenments, nem ment el az eszem
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ezt találtam, megkeresem mindjárt a másikat is
2013. febr. 20. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!