Mit szólnátok ha a nejetek elárulná hogy 62 pasival volt elóttetek? Azért nem válnátok el ugye?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 20:57
2/41 anonim válasza:
Akkor tud neked ezt-azt tanítani, nem?
AZ lenne baj, ha melletted lenne ennyivel.
3/41 anonim válasza:
62 pasi? Mennyi idő alatt?
Nem, nem válnék el.
4/41 anonim válasza:
Ha férfi lennék, el sem vettem volna. Ha ennyi pasival kufircolt, ezután sem fogja megtartóztatni magát. Majd egyszer egy swinger klubban fogsz rájönni, hogy asszonyka nem monogám típus.
6/41 anonim válasza:
Nincs már egy kicsit kinyúlva, szeginy?!
7/41 anonim válasza:
kur.vából lesz a legjobb feleség..
8/41 anonim válasza:
Nekem valahogy elmenne a kedvem tőle...(gondolom le leszek pontozva)
9/41 anonim válasza:
Hát ha az én pasim lett volna 62 nővel, és ezt elmondaná, nekem is elmenne tőle a kedvem. És valószínű hozzá sem mennék egy ilyen pasihoz.
Ha meg a nő volt ennyi pasival hát pfujjj
10/41 anonim válasza:
Én nem vagyok prűd, de ha nem prosti volt, kicsit sok. Hány éves, mert ha 70, akkor talán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!