Mit szólnátok ha a nejetek elárulná hogy 62 pasival volt elóttetek? Azért nem válnátok el ugye?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 20:57
12/41 anonim válasza:
Szerintem már többen is partiba vághatták párszor...
13/41 anonim válasza:
eléggé lesújtana a dolog... nagy kur*vaságra vall a 62...
14/41 anonim válasza:
ezzel a nővel van valami gond.
15/41 anonim válasza:
1. Vagy jobb vagy, mint az előző 62 és akkor örülj, hisz együtt vagytok!
2. Vagy rosszabb vagy, és erre "elárulja", hogy egy kissé "belehúzz."
Ha azt mondom válj, akkor elválsz, ha azt mondom ne válj, akkor nem válsz?
Aludj egyet, azután másképp tedd fel a kérdésed!
16/41 anonim válasza:
A gangbang-eket vajon 1-nek számolta?
17/41 anonim válasza:
62? Azzal még nem is lehet hetvenkedni..
Amúgy tényleg hány évesen.. de az számít, hogy most csak te és senki más és nagy kölcsönös meg szerelem meg összetartozás, meg minden..
fú b+ azért az nem kevés.. de most tényleg..
és te hány nőt?
18/41 anonim válasza:
62? Nem csak lódított? Nekem gyanúsnak tűnik ez a szám, hogy valaki 20 fölött még számolja...
19/41 anonim válasza:
Emiatt elválni? Ne viccelj! Legalább nem kíváncsi már másra, csak rád! Viszont tartanod kell a szintet, mert ezek szerint könnyen ágyba megy! Bocs, de ez van. A lényeg, hogy szeretitek-e egymást, jól megvagytok-e? Ha igen, akkor nincs kérdés.
20/41 anonim válasza:
szerintem ez így sokkoló.
Nekem is volt dolgom jópár pasival(10+),férjem tisztában is van ezzel,de soha nem kért,h számszerűsítsem,jobb ez így mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!