Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ehhez mit szólnátok?

Férfiak! Ehhez mit szólnátok?

Figyelt kérdés
El tudnátok viselni azt, hogy a barátnőtöknek/feleségeteknek lenne egy jól menő vállalkozása 10 alkalmazottal, és valószínűleg sokkal többet keresne mint a nagy átlag magyar munkavállaló. Mert ahogy én látom a nagy többségnek megalázó, az ha nem ő a családfenntartó, vagyis nem ő keresi a többet. De ha egy nőnek így alakult az élete, akkor mit tud csinálni?
2012. febr. 2. 11:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

Nekem abszolút nem lenne megalázó!

Büszke lennék a feleségemre, és támogatnám őt. Nem értem miért érzik annyian ezt megalázónak..

Ha van egy párod, akit tiszta szívedből szeretsz, akkor vele együtt örülsz az Ő sikereinek..szerintem!

2012. febr. 2. 11:57
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos Magyarországon dívik még az őskövület felfogás, miszerint egy nő nem lehet sikeres magától, önerőből.

Példa erre egyik barátnőm: 29 évesen saját vállalkozása, galériája van, ahol saját és mások által készített műalkotásokat árul-ő az eladó is egyben.

Naponta kap olyan megjegyzéseket-férfiaktól-, amik kérdőre vonják, hogy mindezt egyedül csinálta meg...pedig önerőből

jutott el odáig.

Vagy itt van édesanyám, mindig többet keresett, mint édesapám, rengeteget dolgozik-igaz kb ugyannyit keres, mint pár lábát lógató, alkesz férfi munkatársa-mégis kapja az idóta megjegyzéseket...

2012. febr. 2. 12:00
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Tisztelet a kivételnek persze. Második voltam.
2012. febr. 2. 12:00
 4/29 anonim ***** válasza:
36%

Akkor fordítva lenne: ő keresné a pénzt és én költeném - sok van ilyen.

Mindenesetre jobb, mintha kicsi pénzt keresne mind a két fél!

2012. febr. 2. 12:05
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Mégis mit? Nálunk és még jó sok haveromnál az "asszony" keres többet. Házimunkát is megosztjuk. Nem értem miért csodálkoznak erre a dologra még rá? Nem a középkorban élünk.
2012. febr. 2. 12:07
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
A párom nevében le merem írni, őt zavarná, teljes mértékig. Pl. jelenleg is frusztrálja, hogy alig 10-ezer forinttal többet keresek nála, hiába beszélek a lelkére.
2012. febr. 2. 12:13
 7/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem amelyik férfit zavarja ez a dolog, az alacsonyabb rendűnek tekinti a nőket.
2012. febr. 2. 12:18
 8/29 yuda ***** válasza:
84%
Nem akarok pesszimista lenni, de a magyar valóság az, hogy fordul a kocka. Ma lehet ő keres többet, pár év múlva a férje. Mikor kinek megy jobban, azt kell megbecsülni. Manapság elég ritka, ha valakinek sokáig kitart valami.
2012. febr. 2. 12:39
 9/29 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki a kérdést, mert arról van szó, hogy az akivel eddig jártam, közölte velem, hogy csak akkor lehet köztünk valami komoly, eljegyzés, házasság, ha eladom a vállalkozásom. És hát ezen eléggé kiakadtam, nem mondtam neki, de így már nem sok kedvem van vele járni. DE attól tartok, hogy nem nagyon van már időm válogatni, mert elmúltan 33. De azt is tudom, hogy még egyszer nem lenne erőm felépíteni egy vállalkozást, és hát most úgy néz ki, hogy a munka a biztosabb.

De itt úgy látom, azért vannak olyanok, akiket ez nem zavarna. Lehet, csak balszerencsém volt eddig a férfiakkal.

2012. febr. 2. 12:55
 10/29 anonim ***** válasza:
85%
Eladni azt, amiért keményen megdolgoztál? Ha nem vagyok indiszkrét, miért?
2012. febr. 2. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!