Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ehhez mit szólnátok?

Férfiak! Ehhez mit szólnátok?

Figyelt kérdés
El tudnátok viselni azt, hogy a barátnőtöknek/feleségeteknek lenne egy jól menő vállalkozása 10 alkalmazottal, és valószínűleg sokkal többet keresne mint a nagy átlag magyar munkavállaló. Mert ahogy én látom a nagy többségnek megalázó, az ha nem ő a családfenntartó, vagyis nem ő keresi a többet. De ha egy nőnek így alakult az élete, akkor mit tud csinálni?
2012. febr. 2. 11:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem vagy indiszkrét. Azért, mert mit fognak szólni a kollégái meg a szülei, hogy nekem több van, mint az egyetlen fiuknak. Az nem jutott eszébe, hogy a cserébe kapott pénz is az enyém lenne, semmi köze nem lenne hozzá. A szüleiről meg annyit, hogy törzsvendégeim. Úgyhogy ez csak az ő mániája.
2012. febr. 2. 13:09
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Mi szerencsére kb ugyanannyit keresünk, a párom egy picit többet, és mindketten kaptunk volna házat (hogy a cég/kórház fizeti) a fizetés mellé, én nem kértem így tulajdonképpen ezzel is "nagyobb" a párom bevétele, de ő nem nagyon problémázik ezen. Előttem házas volt, akkor a felesége nem is dolgozott, de nem viseli meg, hogy én a htb szerep helyett dolgozom és majdnem ugyanannyit keresek, mint ő. Szóval szerintem ő nem bánná, ha én jobban keresnék, de van egy olyan barát házaspár, ahol a nő előléptetést kapott volna, igen jelentős fizetésemeléssel, autóval stb, és a férfi nem hagyta, hogy elfogadja, mert a nő dolga a család és nehogymár ilyen karrierje legyen. Azt hittem eldobom az agyam, mikor a nő elpanaszolta ezt nekem, azon meg pláne, hogy hagyta is magát. Élete állását szalasztotta el az idióta pasija miatt. Szerintem te ne add fel, nagy kincs a jól menő vállalkozás, biztos munkahely mostanában.
2012. febr. 2. 13:19
 13/29 anonim ***** válasza:
89%
Hát szerintem...ér annyit az a férfi, hogy feladd érte Magadat? Inkább örülne.:/
2012. febr. 2. 13:32
 14/29 A kérdező kommentje:
Ilyen hozzáállással nem ér annyit. Csak félek, hogy ha kidobom, akkor már nem nagyon fogok találni másikat.
2012. febr. 2. 13:35
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Úristen, ne temesd magadat 33 évesen! Mindig fogsz tudni párt találni. Csak soha ne hagyd, hogy elnyomjanak, mint ez a példány.
2012. febr. 2. 13:45
 16/29 anonim ***** válasza:
36%

Fuhh én mindig olyan nőt akartam akinek sok a pénze :)

De full komolyan én utálok dolgozni, szóval tök jó lenne ha az asszony keresne :D

2012. febr. 2. 13:48
 17/29 anonim ***** válasza:
95%
Ne a szomszédok,meg a haverok jó véleményére hajtson már,hanem fogadjon el és szeressen úgy,ahogy van.Bocs,de ez undorító.Kinyílik a bicska ilyenkor.Ha összejössz vele,sok bajod lesz...szerintem.Ha valaki igazán szeret,akkor nem akarja azt,hogy eldobd miatta azt,amit felépítettél.Én a helyedben hanyagolnám ezt az embert.Ha akar téged,úgyis utánad fog menni.Büszke paraszt.(bocs.)Biztos találsz ennél sokkal jobbat.
2012. febr. 2. 14:52
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
És ha nem jön össze a házasság? Ma már nem könnyű elölről kezdeni egy vállalkozást pénzzel se. Gondolom így ismert meg, hogy talpraesett voltál, akkor fogadja is el, vagy be is szállhat.
2012. febr. 2. 16:04
 19/29 anonim ***** válasza:
81%
Ha a barátnőmet/feleségemet nem zavarja, akkor engem se zavarna, sőt, büszke lennék rá.
2012. febr. 2. 16:30
 20/29 anonim ***** válasza:
93%

Ez a pasi nem fogad el téged teljesen ha el akarja adatni veled a saját cégedet. Te meg (ne haragudj) egy idióta lennél ha ezt megtennéd. Én pasi vagyok de nincs az a nő aki kedvéért eladnám az általam felépített jól menő céget. :)

34/F

2012. febr. 2. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!