Férfiak! Ehhez mit szólnátok?
Szerintem nem nagyon lehet találni olyan férfit, aki ezt le tudná nyelni főleg Magyarországon. Akárhogy is, azért a magyar férfiakban még él az a konzervatív felfogás, hogy keressenek ők többet, mint az asszony, és hogy az asszonynak otthon van a helye a gyermekek mellett.
Nézd. Egyrészt van az a lehetőség, hogy olyan férfival jössz össze, akinek még jobban menő vállalkozása van, mint neked. A második pedig, hogy a férfi beszáll a vállalkozásodba, és együtt csináljátok.
Esetleg még ez nyelhető le egy férfi részéről. Elég nehéz helyzetben vagy, ezt meg kell hagyni.
Engem akkor zavarna, ha a vállalkozása arra épülne, hogy gátlástalanul lehúzza az embereket. De ez az ellenérzés nem feltétlenül a nőre irányulna, hanem úgy általában a tisztességtelen jellegű vállalkozások üzemeltetői felé. Sajnos vannak ilyenek. Én is vállalkozok és nem csak én hiszek abban, hogy értéket teremtek, hanem azt az ügyfelek is megtapasztalják, hogy hatékonyabbá teszem a cégük működését. Sok munkával jár, idővel és áldozattal. Meg tudlak érteni, kedves kérdező.
Nem fogom azt tanácsolni, hogy ne add el a cégedet, mert nem tennéd és egyébként is a szíved mélyén már döntöttél.
A másik dolog, amibe élből bele is kötnék, hogy miért gondolod azt, hogy nem tudnál válogatni? A nők még 30 évesen is tudnak gyönyörűek lenni, ha boldogok.
34F
Kedves kérdező!
Akik azt javasolják, hogy "vedd be a vállalkozásba",
azoknak fogalmuk sincsen, hogy ott percenként kell jó(!) döntéseket hozni, és ha valaki mellé nyúl, akkor pillanatok alatt a nullán találja magát!
Az üzletben, nincsen demokrácia, mert csak a jó döntést szabad meghozni.
Soha senkit nem hagynék, hogy beleszóljon az üzleti ügyeimbe, de nem is adok rá alkalmat senkinek.
Ha meg kifogtál egy ilyen díszpéldányt, akkor ki kell penderíteni.
Nyugi, majd jön az igazi.
Ez nem az! Ez egy hü.lye!
"azoknak fogalmuk sincsen, hogy ott percenként kell jó(!) döntéseket hozni, és ha valaki mellé nyúl, akkor pillanatok alatt a nullán találja magát!"
Így igaz, és ebbe én már kétszer beletenyereltem. Többet nem veszek be senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!