Mit szólnátok ha a nejetek elárulná hogy 62 pasival volt elóttetek? Azért nem válnátok el ugye?
Nem olvastam el az összes választ, akkor ne kérd el a pénz felét, hanem add oda a férjednek a pénz felét.
Mifelénk az ilyen nőt rossz kuruttyának hívják.
62 az gombócból is sok, de csodálom, hogy össze tudtad számolni.
Egyébként nálam ez a "Hány emberrel létesítettél eddig szexuális kapcsolatot?" kérdés az első találkozások egyikén mindig elhangzott, mégis csak tudnom kellett kit érdemes AIDS tesztre küldeni előtte. Volt is egy delikvens aki a nagyszámú barátnői miatt kénytelen volt elmenni, természetesen amennyiben velem akart lenni, de érdekes módon fontos lehetett neki, mert elment. Persze én is voltam, mert az nem lett volna igazságos.
Mindettől függetlenül a kapcsolat nem lett túl tartós más okból kifolyólag, de mindig zavart egy picit, hogy egy időben képes volt úgy fűzni a nőket a f@rkára mint a gyöngyöt.
A férjem előtt konkrétan 6 kapcsolatom volt, szerintem ez nem sok és nem is kevés. Pont elég, visszagondolva pedig jó lenne néhányat kihúzni belőle, pedig egy sem volt egy éjszakás kapcsolat.
A kérdésre válaszolva, ha kiderülne ilyen az még nem lenne válóok, de azért alaposan rácsodálkoznék. Ha stabil a kapcsolat és más probléma nincsen akkor azért "csak" ennyi még nem kellene, hogy a végét jelentse. Ha igen, akkor ott más gond is van. Tapasztalat.
26/N
megkérdeztem a férjemet, hogy mit tenne, ha tudná, hogy őelőtte 62 férfival voltam együtt :D :D :D
Közölte, hogy az nem lenne szerencsés, mert a 62-szeres gyilkosságot durván büntetik :D :D :D
Ugye egy nő nem minden "udvarlójával" bújik ágyba?!
Ebből következik, hogy ha csak minden másodikkal,
akkor már több mint 120 "pasija" volt a kérdezőnek.
Ha csak minden harmadikkal, akkor már közelít a 200-hoz !!
Lehet, hogy a 62 az csak a hibaszázalék??
Így megszámolta ? Ez vicces :D
amúgy én nő létemre ha kiderülne h a pasim egy hímringyó volt, kidobnám!
Mindig azt szokták mondani -ha valakit megkérdeznek a szeretői számáról-, hogy a pasik a valósnak a sokszorosát mondják, a nők meg a töredékét.
Ha ez igaz, akkor a kérdezőnek sokszáznyi pasija volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!