Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem húzza le a wc-t, nem mos...

Nem húzza le a wc-t, nem mos kezet nagydolog után, nem mossa meg a főzési alapanyagokat. Szólnátok ezért?

Figyelt kérdés
Ilyen dolgokért rászólnátok egy idős rokonra? Az anyukám nagynénje most itt lakik nálunk, mert nincsenek gyerekei, télen néha idecuccol hozzánk. 83 éves, idős már. Amúgy egy tüneményes néni: segít a főzésben, takarítgat ilyesmi, de az ilyen szokásai kikészítenek. Pl van hogy látom hogy megpucolta a krumplit és mosás nélkül akarja beletenni a levesbe, és ha szólok hogy mossa meg megsértődik. Vagy kijön a wc-ről (érzem hogy nagy dolog volt) és nem mos kezet, hozzányúl pl a kenyérhez. Szóljak vagy hagyjam?
2012. jan. 9. 15:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Tapintatosan én biztosan szólnék neki.
2012. jan. 9. 15:21
 2/23 anonim ***** válasza:
54%
Tyűha! Nem könnyű helyzet. Ha megsértődött a krumpli-ügy miatt, akkor a nagydolog-ügy miatt vérig fog sértődni. Én tűrnék, még ha nehezen is... Egy 83 embert már nemigen lehet "megnevelni".
2012. jan. 9. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
*éves
2012. jan. 9. 15:26
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
ez tényleg nagyon kényes téma,mert nem lehet úgy tapintatósan közölni vele,hogy a végén ne sértődne meg. hány hetet kell még kibírni vele?
2012. jan. 9. 15:29
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Én biztos hogy szólnék. Elhiszem hogy idős de azért az alap higiéniás dolgokat neki is be kell tartania, a végén megfertőz maga körül mindekit..
2012. jan. 9. 15:30
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Szólni kell neki,vagy nem megengedni,hogy főzzön.
2012. jan. 9. 15:32
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Van gyereketek?

Ha van, akkor miután ő WC-n volt, és a néni a közelben van, jó hangosan mondanám a gyereknek, hogy menjen kezet mosni; hátha érti a célzást a néni... Csak egy tipp.

2012. jan. 9. 15:33
 8/23 anonim ***** válasza:
34%

Nézd a jó oldalát:

Lehet, hogy pont ez az antihigiénia, a hosszú élet titka!!

Hiszen már 83 éves!!!

(Talán így kialakul ki a szervezetnek szép lassan az ellenállása, minden bacival szemben.)

2012. jan. 9. 15:34
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk is ez volt a helyzet az idős rokonnal csak ő azért lakott nálunk mert nem volt háza.

Úgy oldottam meg hogy vettem neki egyet és elköltöztettük.

2012. jan. 9. 15:38
 10/23 anonim ***** válasza:
47%

No, már meg is van a megoldás: venni kell a néninek egy lakást. :)

Bocs, csak vicc volt, nyilván épp azért van Nálatok, mert unatkozik.

Én tűrnék...

2012. jan. 9. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!