Hogy vegyem rá a 6éves fiamat hogy a nagydolog után magának törölje ki?
Figyelt kérdés
Lassan itt a suli, és a 6éves fiam szerintem wc fóbiás , máshol 6lóval se lehet rávenni hogy wc-re menjen, inkább összecsinálja magát. Az óvodában nem végzi el a nagy dolgát hanem tartogatja míg haza ér. Itthon szól ha végzet és nekem kell menni megtörölni neki.Mit tehetnék? Már oda adtam neki a papírt de szegénykém olyan ki suta.2011. dec. 25. 12:42
1/4 anonim válasza:
Talán picit a hozzállásodon kellene változtatnod! "de szegénykém olyan ki suta"
Sete vagy suta, törölgesse csak, Te meg dicsérd, hogy milyen jól megy. Erősíteni kell a kis önbizalmát, még akkor is ha kezdetben suta.
2/4 anonim válasza:
Szia!Az én lányaim is ilyenek,sőt én is olyan vagyok hogy csak itthon szeretek wc-re menni,esetleg 1-2 helyen rokonoknál.Képes vagyok egész nap visszatartani.A kisebb lányom hazaér az oviból,és azonnal megy a wc-re igy van beállva,lehet hogy így lesz nálatok is idővel.A másik dolognál valóban előbb kellett volna elkezdeni.Kezdetben a lányom is furcsállotta,de megbeszéltük,hogy már nagylány meg kell tanulnia.Felajánlottam neki hogy mindíg megnézem,kitörlöm én is,de előbb neki kell.Aztán az ellenőrzést is elhagytuk.Biztos nem sutább mint más senki nem születik ezekkel a képességekkel,mindenkinek tanulni kell.Gyakorlat teszi a mestert.Gondolom enni is tud egyedül,ez ugyanolyan.dicsérd sokat és hagyd hogy próbálkozzon.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos ez év elején hunyt el a feleségem és nehéz egyedül a kisfiammal. Még egyszer köszönöm!
2011. dec. 25. 13:29
4/4 anonim válasza:
utolsó vagyok.Részvétem a feleséged miatt,akkor nem könnyű Nektek.Türelem,megtanulja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!