Van más kisgyerek is, aki ha meglátja a végtermékét a biliben (nagydolog), akkor keservesen sír?
Két hete mondhatom szobatisztának a kisfiam, s nálunk is ijedelem volt az elsőnél. Addig a pelusban intézte el, s azt sosem látta. Amikor megnézte (én nagyon dicsértem), kérdezte: mi az, mi az. Nem fogadta el a válaszomat, nem tudta minek vélni. Aztán azt mondta: csiga. :-)
A vége az lett, hogy csigakakának hívja azóta is, csak az módosul, hogy kicsi vagy nagy. :-)
Sokat beszéltünk róla, így most szerencsére továbbra is bilin intézi a dolgát, de a nagydolog még mindig kicsit neccesebb, problémásabb.
igen. és teljesen természetes. ugyanis ő tényleg azt hiszi, hogy az a valami ami belőle jött ki (kaki) az egy fontos dolog a testéből és ami nélkül ő majd beteg lesz.
tök hülyén hangzik tudom, de tényleg ezt képzeli. mi úgy csináltuk, hogy megnézte az enyémet és azt is ahogy lehúzom és utána látványosan jobban leszek :-). érted?
Igen, értem:-)))
Szóval ő már a kezdetektől jött velem a wc-re, néküle nem mozdulhatok semerre, így már tudja, látta, mégis... Csak remélem, hogy minél hamarabb túljutunk ezen az időszakon. Ma még nem volt kaki...
És az természetes, hogy van amikor magától szól, hogy pisilni kell, van, hogy én kérdezgetem és végül aztán belepisil a bilibe...de olyan is van, hogy egyszerűen rápisil a szőnyegre??? Tehát, hogy nem mindig érzi előre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!