Nem húzza le a wc-t, nem mos kezet nagydolog után, nem mossa meg a főzési alapanyagokat. Szólnátok ezért?
Figyelt kérdés
Ilyen dolgokért rászólnátok egy idős rokonra? Az anyukám nagynénje most itt lakik nálunk, mert nincsenek gyerekei, télen néha idecuccol hozzánk. 83 éves, idős már. Amúgy egy tüneményes néni: segít a főzésben, takarítgat ilyesmi, de az ilyen szokásai kikészítenek. Pl van hogy látom hogy megpucolta a krumplit és mosás nélkül akarja beletenni a levesbe, és ha szólok hogy mossa meg megsértődik. Vagy kijön a wc-ről (érzem hogy nagy dolog volt) és nem mos kezet, hozzányúl pl a kenyérhez. Szóljak vagy hagyjam?2012. jan. 9. 15:18
21/23 anonim válasza:
Az én mamám is pont ugyanezt csinálja.Férgesen eszi a cseresznyét,belefőzi a levesbe...de vannak rosszabbak is.Például a 3 éves megpenészedett tejszínhab a hűtőben,amit nem tudom miért őrizget.Már laktam vele,nem lehet megnevelni.
22/23 anonim válasza:
Anyósom ilyen és hétvégén gyakran hív bennünket ebédre, viszont tudom, hogy wc után nekiáll főzni és nem mossa meg a kezét, megveszi a lejárt dolgokat is a boltban, a lényeg, hogy olcsó legyen.Szóval azon felül, hogy amikor főz is piszkos a keze még az alapanyagok is rossz minőségűek.
A férjem érti, hogy miért nem szeretek a szüleinél ebédelni, de nem engedi, hogy ezt szóvá tegyem, mondván, hogy akkor megsértődik az anyja:(
23/23 anonim válasza:
Ezt a szitut is ismerem mint az utolsó..dettó ugyanez a helyzet a barátnőm anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!