Ez olyan gáz, mással is előfordult?
én rendszeresen, bár akkor már állapotos voltam a másodikkal, az első 8 hónapos volt
szerintem abszolút nem gáz, miért kéne mindenkinek egyformának lennie, Te érzékenyebb vagy a szagokra, ennyi
Á, én is ilyen vagyok. Nem mindig, de azért előfordul.
Képzeld, egyszer a nyáron a kisfiam nagyon sok meggyet evett. Odajött hozzám, látszott, hogy rosszul van, felvettem, vigasztaltam, végül elkezdett öklendezni. Gyorsan odaállítottam a vécéhez, és szegény ki is hányta az összes meggyet. Ahogy láttam, hogy gurulnak szét, félig megrágva... Basszus, LEHÁNYTAM A GYEREKEMET:D
Ott állt szegény előttem, én tartottam, hogy nehogy belefejeljen a vécébe, mert ugye, gyenge az ember, ha hány. Erre lehányom... Kész...Utána meg ő sajnált engem, hogy szegény anya...
Jaj, ne haragudjatok az off-ért, de a kedves 18:53-as történetét még most is nevetem... :) Elég vizuális típus vagyok, és elképzeltem a jelenetet. :) :) :)
Egyébként én csak a határon voltam, hogy hányjak, de nem sok hiányzott néha. Főleg amikor elkezdett már "rendes" kaját is enni, és már rendes szaga volt a kakinak, de mivel szopizik is aktívan, azért még néha elég folyékony is, hát...A férjem viszont egyszer egy pelenkázás alkalmával nem tudott megálljt parancsolni, és bevonult a fürdőbe rókázni.
Úgyhogy nem egyedi eset a tied. :)
A 18:53-as sztori tényleg minden visz. :)
Egyébként szerintem is normális vagy, ez érzékenységtől függ, emlékszem, apám folyton öklendezett, mikor az öcsémet pelenkázta.
Nekem meg azt mondták, az ember a saját gyereke sírását bírja… hát, engem pedig ki lehet kergetni a világból vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!