Előfordult már mással is, hogy a 12 hetes UH-n nem tudták megmérni a nyaki redőt? Aggódjak?
Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos, hogy bár végig ficánkolt a baba, soha nem helyezkedett úgy, hogy meg tudja mérni. 25 percig tartott a vizsgálat.2010. nov. 3. 13:48
1/4 anonim válasza:
Majdnem nem sikerult,de 30 perc kemeny kuzdelem utan ,vegul huvelyivel befogta a kislanyt a szonografus!Tenyleg csak az ugyessegen mulott,na meg a kitartasan!
Szerintem ne aggodj,csak hallgass megerzeseidre(vagyis h minden rendben van a picurral)!
Kellemes babavarast!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Úgy érzem, hogy minden rendben van, de azért aggódok. :(
2010. nov. 3. 15:10
3/4 anonim válasza:
Pont így jártam én is.Csak nálam az orrcsontját nem tudta megnézni.Még aznap elmentem egy magánrendelésre, ahol hüvelyivel megnézte és megvolt.Nagyon aggódtam én is.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Én is magánrendelésen voltam. Nincs megint 6000 Ft-om újabb vizsgálatra. :(
2010. nov. 3. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!