Kb két hetes terhességnél lehet e már észrevenni a "jeleket"? Elöfordult már hogy valaki már nagyon korán észlelte?
Mindkét babámmal a nem várt előtt már tudtam.
A másodiknál már extra korán.
Az aktus utáni 9. napon émelyegtem, a 10. napon 3-t teszteltem.
De talán nem vagyok mérvadó, nagyon érzékeny a szervezetem minden szempontból, sajnos a hányingeres hónapok nagyon nehezek voltak...
hopp, +-t teszteltem... :o)
És nagyon szomjas voltam, januárban napi 3 liter vizet kívántam, ez is gyanús volt...
egyetértek az elsővel.
utólag visszaszámolva a termékenyülés utáni 10. nap lehetett, amikor nekem is fájt nagyon a mellem, de egy átlagos menzesz előtti feszülésnél jobban. de csak akkor bizonyosodsz meg, ha tesztet veszel.
a gyomorpanaszok csak 1-2 hétre rá jöttek és kellemesen kihatottak a 12 . hétig :)))
én értem kérdésedet és igen én is éreztem :)
jan 10-én kellett volna megjönnie (mármint tavaly) és én jan. első napjaiban már éreztem hogy nagyon ég este a gyomrom, sokat járok pisilni.
Mikor még nem tudtam hogy babánk lesz és voltunk wllness-ezni,akkor annyit ettem,hogy csuda... :)
Mindíg csak arra lettem figyelmes,hogy a párom már rég megkajált,a gyerekkel már nem lehetett bírni,így majdnem mindíg egyedül maradtam a reggeli,vagy a vacsi végére.. :)
Utólag már tudtam,hogy miért is volt... :)
Azóta is sokat eszek,mert rengetegek ég a gyomrom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!