Fenékfájás a terhesség végefelé előfordult nálatok?
A bal farizmom már napok óta iszonyatosan fáj. Néha annyira belenyilal, hogy alig bírok menni, sokszor sírni lenne kedvem. Járok kismama tornára, a gyógytornász azt mondta, hogy normális, de konkrétan nem tudott semmit mondani, amivel enyhíthetném.
Van valami ötletetek, tapasztalatok?
36 hetes kismama
Ezt sem görcsnek írnám le, hanem konkrétan marhára fáj némely mozdulat a bal fenekembe. De komolyan, sokszor alig bírok lépni, kapaszkodnom kell az ajtókba, falba, székbe. A vádlim 2 hete görcsölt egyszer éjszaka, de azóta az nem jött elő, szerencsére, mert az is borzalmas.
Hétfőn megyek a dokihoz, majd megkérdezem tőle is, hogy mit szól rá.
Szia
Én is 36 hetes vagyok és ugyanez a gondom,nekem sem görcsöl hanem egyszerűen csak fáj.Nekem mondjuk leginkább éjszaka mikor rajta fekszem.Napközben rendeződik a helyzet,de már aludni szinte nem is tudok.
Éjszaka ha azon az oldalon fekszem, akkor nem fáj, de ha át szeretnék fordulni... na hát akkor csillagokat látok. Lehet, hogy tényleg valami ideget nyom a gyerkőc?
Napközbe ha többet mozgok, akkor végülis rendeződik, de időnként iszonyat nyilal.
Hát, már nincs sok hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!