Kismamák, előfordult hogy nőtt, sok lett vagy eltűnt anyajegyetek terhesség alatt?
Nekem (nem viccelek) szerintem százzal több anyajegyem lett, mióta terhes vagok. Amugy is elégsok van rajtam de 8. héttől fogva meg nagyon kijöttek. És borzasztó idegesitő. minden nap észreveszek ujjabbakat:(:@ és a régiek meg sötétednek. Ugyhogy el fogok menni bőrgyógyra mert meg vagyok ijedve.
24 hkm
Nem kell megijedni.Ez terhesség alatt teljesen természetes.Én szeplős is vagyok és azok is sokkal sötétebbek lettek.Az a rossz hír hogy ezek elmúlni már nem fognak,de lehet hogy halványodnak.Ha félsz menj el a bőrgyógyászhoz,de nem lehet tőle semmi baj.
22+5hkm
Nekem nőttek a már meglévő anyajegyeim, szemölcseim illetve újak is lettek anyajegyekből és szemölcsökből is. A szemölcsök azok ilyen futószemölcs szerűek, a bőrgyógyász bőrnövedékeknek nevezte. Egy volt a mellbimbómon azt leszedte még a terhesség alatt, de aztán kinőttek még újak például a köldökömben és hónaljamban is és egyre több van, most a terhességem végén is elég sok új van és nőnek.
Viszont van egy csomó ami egyik napról a másikra elfeketedett majd leesett.
Ezek a hormonális dolgok miatt vannak, tesómnak sok szemölcs tűnt el a szülés után - de sok meg is maradt.
De azt mondják hogy ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!