Más kismamánál is előfordult hogy a terhesség alatt nem hogy nőtt volna a szexuális vágya, hanem épphogy csökkent?
Sokszor olvastam itt hogy aktívabb ilyenkor a vágy a kismamákban, de nálam ez épp ellenkezőleg van. Egyszerűen nincs kedvem hozzá, persze azért csináljuk a férjemmel, de nem az igazi nekem, és sokszor várom hogy végezzünk, pláne nem kezdeményeznék. Máshogy persze megoldjuk hogy neki jó legyen, de mikor felajánlja nekem, hogy csak nekem okozzon örömet orálisan, még ahhoz sincs kedvem, nem jövök lázba.
Ez régen persze nem így volt. normális ez ilyenkor?Ugye szülés után ez rendeződhet???
26 hetes kismama
Szia!
Nyugi teljesen normális! Én van hogy megörülök, ugy ráugranék, van meg hogy teljesen elzárkózom nem kivánom! De ez szerintem nem terhesen is megesik, hogy van mikor nem kivánod...!
Nincs ezzel semmi baj, majd elmúlik:)! Még a terhesség alatt!:)!!
Üdv neked 33 hetes pocis
Nekem az elejétől nincs kedvem a szexhez. Tudom, hogy ez így elég rossz, de egyszerűen nem visz rá a lélek, ha belefogtunk akkor meg nyomott, fájt...áááá. Viszont szerencsére párom nagyon megért, sőt most már így a vége felé látom, hogy most inkább egy leendő anyára tekint, nem pedig egy szexgépre. :)
Sokat beszélgetünk, és nagyon türelmes. S persze várja, hogy majd egyszer olyan legyek, mint régen. :)
Ne aggódj, nekem is elejétől fogva nincs kedvem a szexhez, pedig előtte mindennap kívántam. Ez a hormonok játéka, ami idővel rendeződni fog.
38 hetes
Én most 14 hetes vagyok, de a szexuális étvágyam a régi. Sajnos méhszáj gyulladásom van, így csak óvatosan lehet csinálni. Az első 12-13 hétben sokszor voltam rosszul, de a heti 3 alkalom azért megvolt. Most, hogy kb. 1 hete elmúltak a rosszulléteim, most meg aztán nem bír levakarni magáról a férjem. :)
Mondjuk esténként már nem tudna velem mit kezdeni. Szóval nálam olyan délután 5-ig tart a lelkesedés, utána már elfáradok, és úgy vagyok vele, hogy inkább a pihi. :)
Szia!
Elő-e? Olyannyira előfordul, hogy már én várom, hogy megszüljek, és leteljen a kritikus 6 hét.
Az első terminusban egyikünk sem akarta. Féltettük a babát, nehezen jött össze, 3 évet vártunk rá, meg volt a 6. hétben egy kis vérzésem is. Ám ahogy a 12 hét letelt, megszűnt a vágy. Részemről persze. Mi is csináltuk, de lelkesedés nulla, így mondta is a férjem, hogy ne erőltessük, mert neki úgy nem jó, ha nekem nem jó. Persze én orálisan boldoggá teszem őt :), de azért az mégsem ugyanaz. Már csak röhögünk rajta, hogy napra pontosan tudjuk, hogy mikor volt szex az elmúlt 3-4 hónapban.
Na mindegy, lassan itt a vége, és remélem hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba!
(Amúgy azt mondják, hogy kisfiú várásakor nem kívánja a szexet a kismama, hát nálunk ez bejött.)
Kitartás!
39+4 hetes kismama
Kedves utolso valaszolo!
Nekem ket fiam van es egyikuknel se kivantam a szexet ugyhogy nalam is bejott. :))))
Kedves valaszolo ne aggodj, rendezodni fog. Nekem utolso gondolatom a szex volt, kulonosen a masodiknal, de amint kicsit helyrejottem szules utan, minden a regi lett ujra, sot mi tobb, parom szerint is, jobb a szex mint szules elott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!