Terhesség alatt előfordult már valakinél? Kezdek ebbe beleőrülni, mert nagyon zavaró!
Honnan tudod, hogy nem gomba?
A gombás fertőzés hamar kialakulhat - főleg terhesen, mert ilyenkor érzékenyebb az ember.
Bármilyen más fertőzés lehet, mert egy bugyitól csak nem viszket már napok óta!
Én azt javaslom, hogy menj el jövőhéten dokihoz és nézzen meg inkább. Házi gyógymódot erre nem igazán tudok mondani, és nem is akarok, nehogy még rosszabbá váljon a helyzet.
Sokszor a túlzott tisztálkodás is bajokhoz vezethet, mert megöli a jó bacikat is.
Ha az orvosod szabin van akkor menj sztk-s rendelésre, nehogy bajotok legyen.
Első vagyok:
Amiket leírtál, attól még lehet gomba. Én ha nem járok sehová, nem csinálok semmit, akkor is képes kialakulni a gombám! Ez nem csak a higiéniával van összefüggésben!
Szerintem egy bugyi nem tudja így kidörzsölni, úgyhogy én mennék orvoshoz, mert ha meg mégis gomba, akkor nehogy bajt okozzon a babánál, vagy majd szüléskor.
Szia!
Gombás fertőzés általában "magától" is kialakulhat, mivel egy átlagos ember hordozza, tehát mindig van a szervezetében. Ha a hüvely PH-ja felborul, (fogamzásgátló szedése, terhesség) akkor a gomba túlsúlyba kerülhet. Tehát így is lehet fertőzésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!