18 hetes UH-on azt mondta a doki, hogy fiú, látja a kukacát. Akinek így volt, annál előfordult, hogy mégis kislány lett?
Figyelt kérdés
A kisfiamnál fordítva volt, őt sokáig lánynak mondták.2011. ápr. 19. 09:37
1/8 anonim válasza:
Nos, nekünk leányzónk lesz, bár mi kb. a 6. hónapig nem tudtuk, hogy melyik nemet adja a sors :]
A dokim viccesen minden UH-n megemlíti, hogy a 'Királyi 1% azért még ott lehet'. Bár most már teljesen világos, hogy puncis, azért mi mindenképpen úgy vásároltunk már az eleje óta, hogy vegyes, unisex színekkel legyen körbevéve :]]
Különben is ... alapból utálom, ha egy kisgyerek úgy néz ki, mint az epres vattacukor és még a fejét is rózsaszínre festené néhány anyuka :]]]
2/8 anonim válasza:
A kukac az nem nő már vissza, ha bizonytalan lett volna akkor inkább nem mondta volna, hogy fiú, nekem 17.héten mondták, hogy fiú, az is lett.
3/8 anonim válasza:
Nekem is 17 hetes mondták, hogy fiú (tegnap), mutatta a herezacskókat is a szonográfus. Így már szerintem 100%, hogy nem fog változni.
4/8 anonim válasza:
ami kinött az már nem megy vissza,szerintem biztosra veheted.mit szerettél volna?
5/8 anonim válasza:
30. hetesen is még mindig fiú, nekünk is 18.héten mondták először.
6/8 anonim válasza:
Nekem mar a 12 hetesen halkan azt mondta, hogy mar o fiunak latja, majd a 20 heten is, es kisfiu is lett.
Sokan mondjak, hogy neha a duzzadt szemeremajkakat nehez megkulonboztetni a ferfias jelektol, de jo geppel, tapasztalt szonografus szerintem azert jol lathatja.
7/8 anonim válasza:
Sógornőméknél végig azt állították fiú lesz csak amikor előbújt születéskor akkor derült ki,hogy tévedtek és kislány.Azt mondták valószínű valami odalógott a lába közé ezért nézték fiúnak.Ez azért szerintem ma már ritka de előfordulhat.
8/8 A kérdező kommentje:
Titkon reméltem, hogy egy kisfiú után lesz egy kislányom is :) Igazából mindegy, kukacosan is imádni fogjuk őt is :)
2011. ápr. 20. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!