Ez olyan gáz, mással is előfordult?
En nem vagyok hanyos, csak ezert nem fordult meg elo velem hasonlo. De nem vagyunk egyformak. A kaki engem semmilyen formaban nem zavar, marmint nem fordul fel tole a gyomrom, de ha valamelyik gyerek hany, attol igen. Hanyni ekkor sem szoktam, de egyszeruen rosszul vagyok a szagtol. Hala Istennek ilyen eddig nem gyakran volt.
A ferjem viszont mar tobb alkalommal is oklendezett pelenkazaskor, foleg akkor, amikor bevallalja a kora reggeli kakit es meg nem reggelizett (marmint a ferjem).
Olyan is volt, hogy az 5 honapos fiunkat reptette, a ferjem fekudt a foldon, maga fele forditva reptette a picit. Szoltam neki, hogy a gyerek azelott 10 perccel fejezte be a tapszert, de tetszett nekik a jatek. Hat persze, hogy belebukott a gyerek a ferjem nyitott szajaba. Nah akkor tenyleg rokazott.
Errol az ember nem tehet. Ezt bizonyitja az is, hogy a kisebbik fiam ket eves es mar kb egy eve oklendezni kezd, ha a testvere kakijat meglatja a biliben. De ha vert lat, akkor is rosszul van. Nem hsizem, hogy O ezt megjatszana, ahhoz tul kicsi, spontan jon, nem birja.
Engem emiatt mar pontoztak le nagyon durvan, tudom, hogy sokan erthetetlennek tartjak, de en peldaul arra nem vagyok kepes, hogy mas maradekaba beleegyek. A sajat gyermekeim utan sem birom megenni a megmaradt etelt. Egyszeruen nem megy le a torkomon, de a szamba sem kivankozik. Ez van.
Dehogy gaz :)
Az en fiam 2,5 eves es most probalkozunk a kistesoval. Mikor a fiamat vartam a 12.hetig allandoan hanyingerem volt(nem hanytam egyszer se,egy kezemen megtudom szamolni hanyszor hanytam az eletbe).
De mar elore felek,hogy ha terhes leszek,hogy fogok reagalni az ilyen dolgokra :)
Amugy az en parom se vette ki soha a kakis pelust a gyerek alol. Neki nincs ahoz gyomra. Engem meg a kaki nem zavart soha de ha vki hany azt en sem birom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!