Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha egy fiatal lány (17) kezdeményez
egy idősebb pasival (30)?
Azt hogy lánynak az erkölcsi értékrendje mélységesen mélyen van.
Na nem a kor miatt, hanem mert nem képes tisztelni mások párkapcsolatát. De ő meg majd sírni fog, ha esetleg mellőle halásszák el a pasit.
22/L
2012. jún. 24. 17:09
Szerintem undorító dolog, és ilyenkor mindig azt kérdem... miért??? Miért kell egy 17 éves lánynak egy 30 éves "öreg".?? Ne mondja senki azt hogy mert: "nekem férfi kell". Ostobaság! Bár mondjuk én örülnék ha harminc éves koromra lenne egy 17 éves akár dugópajtim vagy akár érdeklődöm :D ez mind néző pont kérdése.... viszont a lányok részéről sztem ostobaság,hülyeség!
2012. jún. 24. 17:11
A pasik többsége ilyen... sok nő meg házasodni akar,majd váláskor meg mélypontra kerülnek ne adja isten saját gyerekükkel az oldalukon...
2012. jún. 24. 17:15
4/17 anonim válasza:
Talán csak kedves. De nem akar pedofil lenni.
2012. jún. 24. 17:16
Lesz@rom! Ez mindig is így volt, csak ez az idióta mai társadalom próbálja mindenáron pedofilnak beállítani az idősebb srácokat, akik fiatalabb lányokra buknak és ártatlnak liliomoknak a tini lányokat. Pedig én épp fordítva tapasztalom. A mai tinik már sokkal tapasztaltabbak szex terén, mint sok szűz kisfiú, aki 20-30 éves.
Én vagyok az élő példa rá. Én is valamiért a 14-17 év körüli lányoknak jövök be, de nekem is ők tetszenek legikább.
Az evolúció ezt kódolta a férfiakba, hogy fiatalabb, egészségesebb lányokat termékenyítsenek meg, a tini lányokat meg arra, hogy idősebb, gazdag, pénzes, biztos környezettel, élettel megáldott hapsikat.
2012. jún. 24. 17:18
ma 17:18
hapsikat válasszanak, fura lenne, ha ők is termékenyítenének. XD
2012. jún. 24. 17:19
miért vagytok így ellene a dolognak? megint mindenki jön a pénzzel, a korkülönbséggel, hogy az egyik ribanc, a másik meg pedofil.
és mi van, ha egymásba szeretnek úgy igazából? nem feltétlenül kell ide tündérmese...
2012. jún. 24. 17:42
Ha neked megfelel, hogy csak b.aszópajti vagy a barátnője mellett, akkor hajrá. Gondolom, hogy 17 évesen azért lesz 1-2 dolog, amiben nem tudsz majd megfelelni neki: na nem az anális-orális szex, azokban a témákban biztos kiművelted már magad, de ha megkér, hogy vasald ki az ingét, vagy délután ötkor hazaszól, hogy 8-ra érkezik 3 munkatársával együtt, addigra rittyents az asztalra egy háromfogásos vacsorát, akkor majd csak pislogsz, hogy micsoda aberrált dolgokat kér ez tőled... :DD
2012. jún. 24. 18:11
túlszaporodtak a pedomacik,tegyünk ki medvecsapdákat és csalinak 8.-os kiscsajokat :D
2012. jún. 24. 18:12
És mit akarsz elérni a kezdeményezéssel? Azt hiszed, ha megmondod neki, hogy bejön neked, akkor azon nyomban kivágja a barátnőjét? Kétlem. Egyszer-párszol megtol téged, miközben otthon azt füllenti, hogy túlórázik, aztán búcsút int neked. Ezt akarod?
2012. jún. 24. 18:54
Kapcsolódó kérdések: