Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok, ha a baratnotokrol kiderulne, hogy 12 pasival volt elottetek? Most 27 eves. Volt 2 hat honapos,1 negy eves a tobbi 2-3 honapos kapcsolat volt.
Csak 12-vel ? Elég tapasztalatlan lehet szegény :S
Vagy egyszerre 12-vel ?az mondjuk más azé.
Ebben az esetben nem az számít, hogy 12-vel volt. Nem volt egyéjszakás kalandja, szexkapcsolata, csak rendes kapcsolatban feküdt le a fiúkkal, valószínűleg nem két nap után.
Ha csak 5-tel lett volna, viszont egy rendes kapcsolat sincs közöttük, na az nagyobb problémát jelentene mint ez a 12.
"és nem 12 pasival voltam előtte, hanem jóval többel! És csodák csodája, hűséges maradtam hozzá 11 éven keresztül... neki előttem kb. 3 barátnője volt... és láss csodát: ő csalt meg!"
Tényleg nem érted az összefüggést? Neked annyi farok volt már a sunádban, hogy semmi újdonságot nem adna még egy. Neki viszont sokkal kevesebb jutott, mint szerette volna.
Női logika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!