Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Csak várni tovább?
Figyelt kérdés
Annyira vágyom egy komoly kapcsolatra de sosem jon ossze, mert nem találok olyat akivel el lehetne képzelni,semmi mást nemszeretnék csak hogy valakivel megosztjam a mindennapjaim aki mellett ébredhetek és akivel szeretjuk egymás.A kulsommel nem tulzottan vagyok megelégedve ez foleg amiatt van hogy van egy kis hasam.Mások véleménye az enyémmel ellenkezo azaz hogy nincs semmi baj a kulsommel.Természetre tudom hogy nincs gond velem mert rengeteg barátom van.De akkor miért nem találok egy rendes fiut magamnak?A legtobb fiu akivel lehetne valami mind csak megfektetni akarnak(amit nemis titkolnak)de én ilyen sexkapcsolatba nem szeretnék belemenni.2013. máj. 13. 11:17
1/3 anonim válasza:
Hát én meg egy ilyen lányt kerestem, mint te :)
Találtam, de nehéz volt. Több, mint 20 évet vártam rá. Te se add fel. Előbb-utóbb meg lesz az eredménye a türelmednek ;)
2/3 A kérdező kommentje:
De olyan nehéz,annyira hiányoznak nekem ezek a dolgok.Csak azért,hogy legyen valakim azért nem fogok osszejonni olyannal akit nem szeretek hosszutávon egyikunknek sem lenne jo.
2013. máj. 13. 11:25
3/3 anonim válasza:
Előbb tedd rendbe magadban a dolgodat,a külsődet is fogadd el vagy tedd rendbe míg nem leszel teljesen jól magaddal.És ne keresd nagyon kényszeresen mert lehet,hogy egy gyors szexkapcsolatból lesz egy igazi tartós kapcsolat.Sosem tudhatod,hogy még ki vár rád :)Vagy csak rossz helyen keresgélsz.A változás jót tesz az ilyen helyzetekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!